Τετάρτη 4 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χορηγός η Hyundai

Η εταιρία αυτοκινήτων «Hyundai Ελλάς» ανακηρύχτηκε χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το ποσό της χορηγίας φτάνει τα 5,5 δισ. δρχ.

Οπως ανακοινώθηκε χτες από την «Αθήνα 2004», ποσό ύψους 1,5 δισ. δρχ. θα καταβληθεί σε χρήμα, ενώ το υπόλοιπο ποσό της χορηγίας αφορά προσφορά σε είδος με τη δωρεάν διάθεση στην Οργανωτική Επιτροπή 500 οχημάτων και την αγορά ακόμη 4.000 οχημάτων σε μειωμένες τιμές.

Τα οχήματα μετά το τέλος των Αγώνων θα εκποιηθούν από την «Αθήνα 2004», καθώς θα αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας.

Στο μεταξύ, όπως δήλωσε η πρόεδρος της «Αθήνα 2004» Γ. Αγγελοπούλου, το νέο κτίριο της εταιρίας θα είναι στο παλιό εργοστάσιο της «Πειραϊκής Πατραϊκής» στη Νέα Ιωνία.

Στο κτίριο της οδού Κηφισίας λέγεται ότι έχουν ήδη συμφωνήσει να μεταφερθούν οι υπηρεσίες δύο υπουργείων ώστε να μην υπάρξει ενεργοποίηση των ρητρών από τον ιδιοκτήτη Μπ. Βωβό.

Η μετεγκατάσταση που θα αρχίσει από τον Γενάρη του 2002 κρίθηκε απαραίτητη, αφού μέσα στα επόμενα τρία χρόνια το προσωπικό της εταιρίας θα ανέλθει σε 3.700 υπαλλήλους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ