Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΤΡΟΦΩΝ ΕΣΤΙΑΣ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Με κινητοποίηση μοίρασε δωρεάν τα κλειδιά στους εστιακούς σπουδαστές

Με δυναμικές κινητοποιήσεις σφραγίστηκε η χτεσινή μέρα στο ΤΕΙ Χαλκίδας. Ο Σύλλογος Οικοτρόφων Εστίας έκανε κατάληψη στα γραφεία της Διοίκησης, διαμαρτυρόμενος γιατί απαιτούνται από κάθε οικότροφο 200 ευρώ προκειμένου να τού παραδοθεί το κλειδί του δωματίου του.

Ο Σύλλογος της Εστίας, κατοχυρώνοντας στην πράξη το δικαίωμα του κάθε εστιακού στη δωρεάν στέγαση, μπήκε στα γραφεία της φύλαξης και πήρε όλα τα κλειδιά. Στη συνέχεια, μια Επιτροπή που ορίστηκε από τους ίδιους τους εστιακούς σπουδαστές, μοίρασε όλα τα κλειδιά δωρεάν στους δικαιούχους και οι σπουδαστές μπήκαν στα καινούργια τους δωμάτια, με το Σύλλογο της Εστίας πρωτεργάτη και περιφρουρητή αυτής της διαδικασίας.

Ο Σύλλογος δηλώνει πως θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις, μέχρι τη δικαίωση όλων των αιτημάτων του. Σ' αυτόν τον αγώνα ζητά έμπρακτη στήριξη από το λαό της περιοχής και για το επόμενο διάστημα προγραμματίζει κινητοποίηση στην Πρυτανεία του ΤΕΙ από κοινού με το Σύλλογο Σπουδαστών του ΤΕΙ Λαμίας (το οποίο έχει συγχωνευτεί με το ΤΕΙ Χαλκίδας) και κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ