Τρίτη 29 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
«Πέταξαν» στο φινάλε οι Δικέφαλοι

Το γκολ του Μπερμπάτοφ στο Περιστέρι άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή στον ΠΑΟΚ

Icon

Το γκολ του Μπερμπάτοφ στο Περιστέρι άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή στον ΠΑΟΚ
Οι ανατροπές, και μάλιστα στο φινάλε, των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, σε Περιστέρι και Βέροια, η επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού και οι... μουρμούρες που δεν σταματούν στον Παναθηναϊκό ήταν απ' τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν την 5η αγωνιστική στη Super League.

Στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει τη δεύτερη ανατροπή σκορ σε τέσσερις μέρες αφού μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ επικράτησε και του Ατρομήτου με 2-1 και ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Οι «ασπρόμαυροι», αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 στο 63' χάρη στο γκολ του Ούμπιντεζ, εντούτοις αρχικά στο 72' με τον Μπερμπάτοφ και στις καθυστερήσεις με τον Μακ πήραν το σπουδαίο «διπλό».

Επιβλητικός ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» πήρε... άριστα στο τεστ δυνάμεων πριν από την αναμέτρηση με την Αρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ αφού επικράτησε χωρίς προβλήματα του ΠΑΣ Γιάννινα με 5-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Κασάμι (31'), Φορτούνης (32'), Μποτία (42'), Τζημόπουλος (52' αυτογκόλ), Ντουρμάζ (72'). Για τα Γιάννενα σκόραρε ο Λιλά (86').

Στη Βέροια η ΑΕΚ πήρε σπουδαίο διπλό επί της τοπικής ομάδας επικρατώντας με 2-1 ακριβώς με τον τρόπο που η ίδια είχε χάσει στην Τούμπα. Η Ενωση, που και πάλι έδειξε αδυναμία στην τελική προσπάθεια, βρέθηκε να χάνει απ' το 30' με 1-0 από το γκολ του Νέτο, ωστόσο στην επανάληψη αρχικά με τον Μπουονανότε μόλις στο 49' και στο φινάλε (90') με τον Μπαρμπόσα, που είχε μπει αλλαγή, ανέτρεψε το σκηνικό.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί στην έδρα του να πήρε τη νίκη επί του Πλατανιά με 1-0 χάρη στο γκολ του Ατζαγκούν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και να διατηρήθηκε στα ψηλά σκαλοπάτια, ωστόσο η μέτρια εμφάνισή του έφερε για μια ακόμη φορά αποδοκιμασίες. Στο επίκεντρο βρέθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου.

Στα αξιοσημείωτα και η εκκωφαντική νίκη της Καλλονής με 5-1 επί του Παναιτωλικού, που είχε ως αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας της ομάδας του Αγρινίου με τον Πορτογάλο τεχνικό Λεονέλ Πόντες, όπως και η αντίστοιχη του Λεβαδειακού με 2-1 επί του... Ευρωπαίου Αστέρα Τρίπολης. Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν Ξάνθη - Ηρακλής και Πανιώνιος - Πανθρακικός που έμειναν στο 1-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 15, Παναθηναϊκός 12, ΠΑΟΚ 10, ΑΕΚ 10, Παναιτωλικός 7, Αστέρας Τρίπολης 7, ΠΑΣ Γιάννινα 7, Πανιώνιος 7, Ξάνθη 6, Ατρόμητος 6, Λεβαδειακός 6, Ηρακλής 5, Καλλονή 5, Βέροια 5, Πανθρακικός 2, Πλατανιάς 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ