Τετάρτη 7 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Ανοίγει αύριο τις πύλες του το 41ο Φεστιβάλ

Το Σάββατο θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης

Από αύριο το μεγάλο ραντεβού της νεολαίας είναι στο πάρκο «Τρίτση» στο Ιλιον, στο 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Από αύριο και για τρεις μέρες, θα ηχήσει δυνατά το κεντρικό του σύνθημα (δανεισμένο από στίχους του Ναζίμ Χικμέτ): «Την ορμή μας την έχουμε απ' τους αιώνες... Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές»!

Το Σάββατο 10 Οκτώβρη, θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και την ίδια μέρα νωρίτερα, θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης.

Τα συνεργεία της ΚΝΕ και του ΚΚΕ που δούλεψαν το προηγούμενο διάστημα για τον καθαρισμό, τη διαμόρφωση του πάρκου και το στήσιμο του Φεστιβάλ, βάζουν τώρα τις τελευταίες πινελιές στις κατασκευές της μεγάλης, πολύχρωμης νεανικής πολιτείας, που θα ζωντανέψει από αύριο με τους χιλιάδες επισκέπτες, νέους και ανθρώπους κάθε ηλικίας, που αγκαλιάζουν κάθε χρόνο το Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ, που φέτος μεταφέρθηκε τον Οκτώβρη λόγω των εκλογών του προηγούμενου μήνα, θα περιλαμβάνει και φέτος όλα όσα γνωρίζουμε και αγαπάμε. Στις εκδηλώσεις του περιλαμβάνονται έξι οργανωμένες συζητήσεις, πολλές συναυλίες και αφιερώματα από γνωστούς κι αγαπημένους καλλιτέχνες, χοροθεατρικές εκδηλώσεις, αθλητικές επιδείξεις, χώροι αφιερωμένοι στους μαθητές, στους φοιτητές, στους νέους εργαζόμενους και άνεργους, στην πάλη κατά των ναρκωτικών, στο ποιοτικό βιβλίο κ.ά.


Η πρόσβαση στο πάρκο «Τρίτση» διευκολύνεται από πολλές λεωφορειακές γραμμές, αλλά και οδικώς από την Αττική και Εθνική Οδό, με μεγάλους χώρους πάρκινγκ έξω από το πάρκο, ενώ πούλμαν δρομολογούν και πολλές Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Από αύριο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ιλιον...



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ