Κυριακή 11 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Μια μεγάλη κόκκινη πολιτεία...

Πλήθος, μέγα πλήθος, νέοι, αλλά και άνθρωποι που αισθάνονται νέοι, όπως ο νέος κόσμος που θέλουμε να χτίσουμε. Γιορτή, γλέντι, μνήμη και συζήτηση. Σε κάθε του χώρο, σε κάθε του γωνιά, το 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» επιβεβαίωσε για τρεις μέρες ότι είναι το μοναδικό πολιτικό και πολιτιστικό νεανικό γεγονός της χρονιάς. Γιατί μπορεί να μην είναι καλοκαίρι και Σεπτέμβρης οπότε συνήθως κορυφώνεται το Φεστιβάλ, μπορεί να είναι Οκτώβρης, αλλά όλοι ήταν εκεί και ήταν πολλοί.

Ηταν τα παιδιά της ΚΝΕ που ακούραστα δούλεψαν για να στήσουν και να λειτουργήσουν αυτήν την τεράστια γιορτή. Την ορμή τους την έχουν από τους αιώνες. Τους τίμησαν αυτούς τους αιώνες Ιστορίας. Τίμησαν τις βαριές θυσίες. Και επιβεβαίωσαν ότι θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές.

Αλλά δεν ήταν μόνο η ΚΝΕ που της αξίζουν τα εύσημα για ένα μεγάλο, υπέροχο Φεστιβάλ. Κυρίως ήταν το τεράστιο πλήθος του κόσμου και της νεολαίας που ζωντάνεψαν την κάθε γωνιά της νεανικής πολιτείας στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης». Με το τραγούδι του, με το χορό του, με τις συζητήσεις και το αντάμωμά του, αυτό το μέγα πλήθος έκανε το Φεστιβάλ για μια ακόμη χρονιά μοναδικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ