Τετάρτη 21 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Αποστολές... . υψηλών εμποδίων

Με τον Αρη να έχει το ρόλο του οικοδεσπότη και τους δύο Δικεφάλους, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αυτόν του φιλοξενούμενου, οι τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους του Εurocup ρίχνονται σήμερα στη μάχη της 2ης αγωνιστικής.

Ζενίτ - ΠΑΟΚ: Να διπλασιάσει τις νίκες

Ο ΠΑΟΚ, που στην πρεμιέρα της διοργάνωσης ήταν ο μόνος εκ των τριών που γεύτηκε τη χαρά της νίκης, θα προσπαθήσει για κάτι ανάλογο σήμερα στην Αγ. Πετρούπουλη με αντίπαλο τη Ζενίτ, η οποία και αυτή είχε επιβληθεί της Σαράτοφ. Ο Δικέφαλος, πέραν των όποιων βαθμολογικών λόγων, ψάχνει σήμερα το θετικό αποτέλεσμα και για λόγους ψυχολογίας μετά την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά για την Α1. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Σούλης Μαρκόπουλος, ζήτησε απ' τους παίκτες του να έχουν υψηλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ μιλώντας για την αντίπαλο την χαρακτήρισε ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα (αήττητη στο πρωτάθλημα).

Γαλατασεράι - ΑΕΚ: Εμπόδιο υψηλού επιπέδου

Κατακόρυφα ανεβαίνει ο πήχης της δυσκολίας για την ΑΕΚ στη 2η αγωνιστική του ομίλου της καθώς καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας (πέρσι ήταν στο ΤΟΠ-16), όπως είναι η Γαλατασεράι, που θεωρείται το φαβορί για την πρωτιά του ομίλου. Κάτι που φρόντισε να το επιβεβαιώσει και με το «καλημέρα» όταν επικράτησε εκτός της ρωσικής Νεπτούνας (επίσης πέρσι στο ΤΟΠ-16) στην 1η αγωνιστική. Από την πλευρά του, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Ντράγκαν Σάκοτα, αν και αναγνώρισε τις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης, επισήμανε πως στόχος της ομάδας είναι πάντα να παλεύει για το κάτι παραπάνω. Επίσης, δήλωσε αισιόδοξος ότι παιχνίδι με το παιχνίδι η ΑΕΚ θα αρχίσει να δείχνει το καλό της πρόσωπο.

Αρης - Μπούντουσνοστ: Να διαφυλάξει το... σπίτι του

Να διαφυλάξει το... σπίτι του στο πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από 3,5 χρόνια θέλει ο Αρης φιλοξενώντας στο «Νίκος Γκάλης» την Μπούντουσνοστ απ' το Μαυροβούνιο, να μη χαλάσει τη γιορτή και παράλληλα να ρεφάρει την ήττα του στην πρεμιέρα απ' την Τράμπζοσπορ. Οπως τόνισε ο τεχνικός της, Δημήτρης Πρίφτης, στόχος είναι η διαφύλαξη του εντός έδρας αήττητου που αποτελεί βασική προϋπόθεση για τις ελπίδες πρόκρισης. Μιλώντας για τη σημερινή αντίπαλο, την χαρακτήρισε σημαντική ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα νικώντας την 1η αγωνιστική την τουρκική Μπάνβιτ, ενώ προηγείται και στην Αδριατική Λίγκα με 5 νίκες και 1 ήττα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ