Τετάρτη 21 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
Ανοιξε ... δρόμο πρόκρισης

Από το Ζάγκρεμπ χτες ο Ολυμπιακός άνοιξε διάπλατα το δρόμο για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχε επί της Ντιναμό με 1-0. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» με 6 β. έπιασαν την Μπάγερν Μονάχου στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, η οποία ηττήθηκε χτες στο Λονδίνο από την Αρσεναλ με 2-0, με τους «κανονιέρηδες» να ανακτούν το χαμένο έδαφος. Ωστόσο η ελληνική ομάδα έχει την τύχη στα χέρια της ενόψει της συνέχειας, πολύ περισσότερο μάλιστα που στην επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την Ντιναμό στο Φάληρο, την ώρα που στο Μόναχο θα κοντράρονται Μπάγερν - Αρσεναλ.

Ενα γκολ του Ιντέγιε στο 79' ήταν αυτό που έκρινε τη χτεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, η οποία πρόσφερε όλες τις ...συγκινήσεις στην επανάληψη. Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, όπου και οι δυο αντίπαλοι στερήθηκαν τις φάσεις στην αντίπαλη εστία, το β' ημίχρονο εξελίχθηκε σε διαφορετικό τέμπο καθώς και οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοσή τους και ρίσκαραν περισσότερο. Με το ξεκίνημα η Ντιναμό είχε δοκάρι με τον Σοντάρι (51') ενώ ο Ολυμπιακός απάντησε στο 53' με απίστευτη χαμένη ευκαιρία απ' τον Ιντέγιε. Η ελληνική ομάδα με τον Πάρντο έβρισκε τις λύσεις να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων και μετά το 60' έγινε ιδιαίτερα απειλητική. Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός έριξε το βάρος στην άμυνα δίνοντας χώρο στους γηπεδούχους που έγιναν αυτοί πιο επικίνδυνοι χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, με κυριότερο το δοκάρι του Ρογκ (η μπάλα βρήκε και στον Μποτία) ενώ στην τελευταία φάση διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Μιλιβόγεβιτς.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Εντουάρντο, Μάτσελ, Τάραβελ, Αντολιτς, Μασάντο, Γκονσάλο Σάντος, Πίβαριτς, Ρογκ (87' Τσόριτς), Σουντανί, Φερνάντες (73' Ενρίκεζ), Χόντζιτς (61' Πιάτσα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (72' Ντομίνγκεζ), Σεμπά (90' Ντα Κόστα), Πάρντο (83' Σαλίνο), Ιντέγιε.

  • Η βαθμολογία του ομίλου: Μπάγερν 6, Ολυμπιακός 6, Ντιναμό Ζ. 3, Αρσεναλ 3.
  • Αλλα χτεσινά αποτελέσματα: Βαλένθια - Γκενκ 2-1, Ζενίτ - Λιόν 3-1, Ντιναμό Κιέβου - Τσέλσι 0-0, Πόρτο - Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-0, Μπάγερν Λεβερκούζεν - Ρόμα 4-4, ΜΠΑΤΕ - Μπαρτσελόνα 0-2.
  • Το σημερινό πρόγραμμα: 1ος ΟΜΙΛΟΣ: Παρί Σ.Ζ. - Ρεάλ Μαδρίτης (ΟΤΕ Sports 2), Μάλμε - Σαχτιάρ, 2ος ΟΜΙΛΟΣ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (OTE Sports 5), Βόλσμπουργκ - Αϊντχόφεν (OTE Sports 8). 3ος ΟΜΙΛΟΣ: Ατλέτικο Μαδρίτης - Αστάνα, Γαλατασεράι - Μπενφίκα (OTE Sports 7). 4ος ΟΜΙΛΟΣ: Γιουβέντους - Γκλάντμπαχ (21.45 OTE Sprots 4), Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη (21.45 OTE Spors 3).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ