Παρασκευή 6 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Κιτρινόμαυρος» ο Σάκοτα

Sportidea

Μετά από 5 χρόνια αναποτελεσματικού ενδιαφέροντος τελικά οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Ντράγκαν Σάκοτα ενώθηκαν. Από χτες και επίσημα αποτελεί τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Ιβκοβιτς, αφού υπέγραψε συμβόλαιο (2+1 χρόνια) με τον «δικέφαλο». Σε δηλώσεις του ο Σάκοτα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία και διευκρίνισε ότι ο στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή. «Ερχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι όλους μάς περιμένει πολλή δουλιά. Η ΑΕΚ έχει παίκτες με ταλέντο και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να τη διατηρήσουμε στην κορυφή». Αμέσως μετά τη συμφωνία άρχισαν να παίρνουν μπροστά και τα μεταγραφικά θέματα με τους Νάκιτς, Γιαννούλη να αποτελούν τους πρώτους στόχους.

ΠΑΟ: Ο τελευταίος να... κλείσει την πόρτα

Η σχεδόν σίγουρη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τούρκο διεθνή Ιμπραήμ Κουτλάι, που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα σήμερα, δεν είναι η μοναδική είδηση από τους «πρωταθλητές». Αντίθετα, η συμφωνία με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ θα 'λεγε κανείς ότι αποτελεί την απαρχή κάποιων σημαντικών γεγονότων για το «τριφύλλι». Οι πληροφορίες φέρνουν τον Κουτλουάι να έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» για τα επόμενα δύο χρόνια, έναντι 1,2 εκατ. δολαρίων ετησίως.

Η συμφωνία αυτή αυξάνει τις πιθανότητες για τη φυγή του Ντέγιαν Μποντιρόγκα, αφού ο Παναθηναϊκός τώρα μπορεί να καταθέσει χαμηλότερη προσφορά για την ανανέωση του συμβολαίου του Σέρβου. Από κει και πέρα το δρόμο προς την έξοδο αρχίζει να βλέπει και ο Ρέμπρατσα, ιδιαίτερα αν σκεφθεί κανείς ότι το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς κύλησε σε μια συνεχή κόντρα του παίκτη με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και για τον Μίκαελ Κοχ. Παράλληλα, σενάρια φέρνουν τους διοικούντες της ομάδας να τελειώνουν και τον Οντεν Κάτα, αφού οι ιατρικές γνωματεύσεις για τον τραυματισμό του δεν είναι και αισιόδοξες για φέτος. Σίγουρη κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα πρέπει να θεωρείται και η φυγή του Αντώνη Φώτση για τους Βανκούβερ Γκρίζλις.

Πάλι έμφραγμα ο Πάσπαλι

Καρδιακό επεισόδιο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες υπέστη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Ζάρκο Πάσπαλι και διακομίστηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο της Βούλας, και από εκεί στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι. Ο βετεράνος άσος υποβλήθηκε σ' επιτυχημένη αγγειοπλαστική επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή του είναι πολύ καλή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ