Σάββατο 31 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Πρεμιέρα με τη... δεύτερη για Α1 ανδρών

Με καθυστέρηση μιας βδομάδας και ξεκινώντας απ' το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σήμερα με τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου μέρους του προγράμματος, ενώ η αυλαία θα κλείσει με ένα παιχνίδι τη Δευτέρα. Μετά τη συμφωνία που υπήρξε μεταξύ της ΕΣΑΠ (διοργανώτρια αρχή) και της Ομοσπονδίας Διαιτητών, η αποχή των οποίων οδήγησε σε αναβολή πριν από μια βδομάδα την 1η αγωνιστική, η Λίγκα των ομάδων έδωσε το... πράσινο φως να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με την αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη να γίνει αυτές τις μέρες. Ακόμα και έτσι πάντως το ενδιαφέρον... ανεβαίνει με το «καλημέρα» καθώς στο πρόγραμμα υπάρχει το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ το οποίο ξεχωρίζει. Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ (ώρα έναρξης 18.00): Αρης - Λαμία, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (NS7), Παμβοχαϊκός - Κηφισιά, Ολυμπιακός - Ορεστιάδα, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ηρακλής. ΔΕΥΤΕΡΑ: Παναχαϊκή - Φοίνικας Σύρου (18.00 NS3).

A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Τον λόγο στα φαβορί δίνει η 3η αγωνιστική της Α1 γυναικών αφού στο πρόγραμμα απουσιάζει το παιχνίδι ντέρμπι, όχι όμως και οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Τα παιχνίδια: Σάββατο: (15.00) Παναθηναϊκός - Αίας Ευόσμου, (19.00) Πανναξιακός - Ρέθυμνο, (18.00) Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός - ΓΣ Ηλιούπολης, (19.00) ΑΕΚ - Πορφύρας. Κυριακή: (14.00) ΕΡΤ2) Αρης - Μαρκόπουλο, (19.00) Ολυμπιακός - ΑΟ Θήρας.

Βατοί αντίπαλοι για Εθνική ανδρών

Με αντιπάλους που θεωρούνται στα μέτρα της κληρώθηκε η Εθνική ανδρών στη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της στο World League το καλοκαίρι του 2016. Το ελληνικό συγκρότημα για τη φάση των προκριματικών θα αντιμετωπίσει στο 1ο τουρνουά (17-19/6) τις Καζακστάν, Κινεζική Ταϊπέι, Πουέρτο Ρίκο, ενώ για το 2ο τουρνουά (24 - 26/6) και πάλι το Καζακστάν αλλά και τις Ισπανία, Τουρκία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ