Σάββατο 31 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - SUPER LEAGUE
Στα... ψηλά τα βλέμματα

Δύσκολο έργο έχουν στην 9η αγωνιστική Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ εντός και τον Αστέρα Τρίπολης εκτός, αντίστοιχα

Eurokinissi

Δύσκολο έργο έχουν στην 9η αγωνιστική Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ εντός και τον Αστέρα Τρίπολης εκτός, αντίστοιχα
Στα... ψηλά ανεβάζει το ενδιαφέρον η 9η αγωνιστική στη Super League με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρκετές δοκιμασίες για τις ομάδες που είτε αποτελούν αυτή τη στιγμή την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας είτε βρίσκονται κοντά και στοχεύουν στην παρουσία τους σε αυτή.

Φυσικά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της αγωνιστικής εστιάζεται στο ντέρμπι στο «Απ. Νικολαΐδης», με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την ΑΕΚ σε ένα ιδιαιτέρως σημαντικό και κομβικό παιχνίδι και για τους δυο αντιπάλους. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον αγώνα της Τρίπολης μεταξύ Αστέρα και ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός λίγο πριν την αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα δοκιμαστεί στη Βέροια.

Κομβική ...μονομαχία στο «Απ. Νικολαΐδης»

Δίνοντας πρωτίστως τη δική τους μάχη για το δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας και μετέπειτα την αντίστοιχη στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ετοιμάζονται για το αυριανό ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα στην Τούμπα έχασαν πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι του Ολυμπιακού και πλέον περιθώρια για νέο στραβοπάτημα δεν υπάρχουν. Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Σάντσεθ να μπαίνει στην αποστολή, όχι όμως και τον Κλωναρίδη, που τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου.

Απ' την άλλη η ΑΕΚ που μετράει ήδη δυο συνεχόμενες επιτυχίες κόντρα σε Ηρακλή (για το πρωτάθλημα) και Ξάνθη (για το Κύπελλο) μπήκε για τα καλά στην... επόμενη μέρα με την έλευση του νέου τεχνικού, του Ουρουγουανού Γκας Πογέτ. Ο τελευταίος υπέγραψε χτες το συμβόλαιο και έπιασε δουλειά. Οσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, αγωνία υπάρχει για την κατάσταση του Αραβίδη και εάν θα προλάβει να είναι έτοιμος, ενώ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους οι Σιμόες και Μπαρόχα.

Για πεντάδα ο Αστέρας... για τριάδα ο ΠΑΟΚ

Ακρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για το σκηνικό που θα επικρατήσει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας είναι και αυτή στην Τρίπολη μεταξύ Αστέρα και ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες μετά το «διπλό» στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ την προηγούμενη αγωνιστική κάλυψαν κατά πολύ το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών και βρίσκονται μια ανάσα απ' την είσοδό τους στην πρώτη πεντάδα. Με νέα επιτυχία σήμερα ανεβαίνουν στα ψηλά σκαλοπάτια και βλέπουν αλλιώς το μέλλον. Απ' την άλλη ο ΠΑΟΚ που προέρχεται απ' την επιτυχία κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και να εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Λεωφόρου προκειμένου να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην πρώτη τριάδα.

Τεστ εκτός έδρας για Ολυμπιακό

Τις δυνάμεις του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ντιναμό για το Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη Τετάρτη θέλει να τεστάρει ο Ολυμπιακός, που θα δοκιμαστεί εκτός έδρας με τη Βέροια. Ο τεχνικός της ομάδας, Μάρκο Σίλβα, που στον αγώνα με τον Πλατανιά για το Κύπελλο χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς, αναμένεται να επαναφέρει ουσιαστικά τους βασικούς προκειμένου να ανεβάσουν ρυθμούς ενόψει Ντιναμό. Απών θα είναι ο Ντομίνγκεζ που τραυματίστηκε με τον Πλατανιά ενώ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Καμπιάσο και Ντουρμάζ (δεν παίζει όμως στην Ευρώπη).

TΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Η TV

ΣΑΒΒΑΤΟ: Λεβαδειακός - Πανιώνιος (15.00 NS3), Πλατανιάς - Καλλονή (17.15 NS3), Βέροια - Ολυμπιακός (19.30 NS1). ΚΥΡΙΑΚΗ: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (15.00 NS2), Ξάνθη - Παναιτωλικός (17.15 NS4), ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός (17.15 NS2), Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (19.30 NS1). ΔΕΥΤΕΡΑ: Ηρακλής - Ατρόμητος (19.30 NS1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ