Σάββατο 7 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Πράσινος» ο «Ιμπο»

Σε «φουλ» ρυθμούς κινούνται οι ομάδες της Α1, και κυρίως οι «μεγάλες», προκειμένου να προλάβουν να πετύχουν... διάνα στους μεταγραφικούς τους στόχους πριν «στερέψουν» τα χρονικά περιθώρια. Ο Παναθηναϊκός, όπως, φαίνεται έδωσε το έναυσμα για συντόμευση των διαδικασιών αφού πριν καλά καλά ο Τούρκος Ιμπραήμ Κουτλουάι βγάλει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, ντύθηκε στα «πράσινα». Χτες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 27χρονου παίχτη, ο οποίος υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο, ύψους 500 εκατομμυρίων δραχμών ετησίως. «Είμαι ευτυχισμένος που έγινα μέλος της οικογένειας της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη. Εχουμε υψηλούς στόχους και αισιοδοξώ ότι η χρονιά θα είναι επιτυχημένη για όλους», δήλωσε μετά τη συμφωνία ο πρώην παίχτης της ΑΕΚ. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος, διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησης του Ντέγιαν Μποντιρόγκα από το «τριφύλλι».

Ωστόσο, έτοιμος για αλλαγές προσώπων, είναι και ο Ολυμπιακός, αφού σύμφωνα με έντονες φήμες, ο Τζέιμς Φόρεστ βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν πραγματοποιήσει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο Νίκος Οικονόμου βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν την... έξοδό του από το «κόκκινο» στρατόπεδο. Μεταγραφική κινητικότητα, όμως, παρατηρήθηκε και στο Μαρούσι όπου ο Γιώργος Μασλαρινός συμφώνησε να παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους» για ακόμα ένα χρόνο.

Αυλαία με ντέρμπι

Το «χατίρι» στους φίλους των ντέρμπι της Α1 έκανε η κληρωτίδα του ΕΣΑΚΕ, αφού με το... καλημέρα της νέας σεζόν, η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό (1η και 14η αγωνιστική). Αναλυτικά, οι αγωνιστικές που θα φιλοξενήσουν τα θεωρητικά ντέρμπι της κατηγορίας, είναι: ΑΕΚ - Περιστέρι (3η-16η), Πανιώνιος - ΑΕΚ (4η-17η), Ολυμπιακός - Περιστέρι (5η-18η), Πανιώνιος - Περιστέρι (6η-19η), Ολυμπιακός - Πανιώνιος (7η-20ή), Περιστέρι - Παναθηναϊκός (9η-22η), Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (10η-23η), Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός (13η-26η).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ