Πέμπτη 5 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROCUP
«Κιτρινόμαυρα» χαμόγελα

Από τις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στη φάση των ομίλων στο Εurocup στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, οι δύο «κιτρινόμαυροι», ΑΕΚ και Αρης, ήταν αυτοί που χαμογέλασαν παίρνοντας τη νίκη επί των αντιπάλων τους, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, που υπέστη ακόμα μια ήττα το τελευταίο διάστημα.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ ανεβάζοντας την απόδοσή της στο β' μέρος κατάφερε να επικρατήσει της Χάποελ Ιερουσαλήμ με 75-74, αυξάνοντας τις ελπίδες πρόκρισης. Η Ενωση είχε μια κακή περίοδο, τη δεύτερη, όταν και βρέθηκε πίσω με 17 π. (45-28) και μια άψογη, την τρίτη, όπου βελτιώνοντας άμυνα και επίθεση έκανε ένα επιμέρους σκορ 26-14 πλησιάζοντας την αντίπαλο (59-54). Στην τέταρτη περίοδο η ΑΕΚ βρίσκοντας λύσεις απ' τα μακρινά σουτ και τις... επελάσεις του Γουόρεν ανέτρεψε το σκηνικό στο τελευταίο δίλεπτο. Στα άλλα ματς: Κράσνι - Γαλατασεράι 72-88, Νινζί - Νεπτούνας 78-82. Η βαθμολογία: Γαλατασεράι 8, Νεπτούνας 6, Νινζί 6, ΑΕΚ 6, Κράσνι 5, Χάποελ 5.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε στο «Νίκος Γκάλης» ο Αρης κόντρα στη Στεάουα, την οποία νίκησε με 70-66, αν και στο ημίχρονο προηγήθηκε με 42-25, παραμένοντας στο ρετιρέ της βαθμολογίας του ομίλου. Τα αμυντικά προβλήματα, τα λάθη στο β' μέρος έδωσαν το δικαίωμα στη ρουμανική ομάδα να αλλάξει το σκηνικό και να κάνει το παιχνίδι ντέρμπι, με τους γηπεδούχους όμως να γίνονται ξανά ουσιαστικοί στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Το άλλο ματς του ομίλου: Τραμπζοσπόρ - Μπάνβιτ 96-88.

Μια ακόμα ήττα το τελευταίο διάστημα υπέστη ο ΠΑΟΚ, που δεν τα κατάφερε στο Σαράτοφ κόντρα στην Αβτοντορ και γνώρισε την τρίτη του ήττα στον όμιλο με σκορ 90-68, μένοντας αρκετά πίσω στη βαθμολογία του ομίλου. Για τον ίδιο όμιλο είχαμε: Μπεσίκτας - Σζλόνκι 76-67, Λιετούβος - Ζενίτ 65-70. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ζενίτ 8, Σαράτοφ 7, Μπεσίκτας 7, Λιετούβος 5, ΠΑΟΚ 5, Σζλόνκι 4.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ