Πέμπτη 5 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΙΜΟΖ
Να διευρύνει το... σερί

Μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες σε Μιλάνο επί της Αρμάνι και Πυλαία επί του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει νικηφόρα σήμερα κόντρα στη Λιμόζ στο ΣΕΦ (21.45 ΕΡΤ) για την 4η αγωνιστική του ομίλου στην Ευρωλίγκα, κάτι που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας (είτε με συγκατοίκους είτε και χωρίς εάν βολέψουν τα αποτελέσματα). Με το παιχνίδι αυτό οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν και το ...ευρωπαϊκό ποδαρικό στο ΣΕΦ αφού στην πρεμιέρα των ομίλων, αν και γηπεδούχοι, αγωνίστηκαν στο Ηράκλειο (με την Τσεντεβίτα) λόγω τιμωρίας ενώ μετά ακολούθησαν δύο αναμετρήσεις εκτός έδρας (Βιτόρια, Μιλάνο).

Η γαλλική ομάδα, με την οποία ο Ολυμπιακός συναντιέται ξανά μετά από 18 χρόνια (σεζόν 1997-98), έχει θεωρητικά τον τίτλο του πιο αδύναμου... κρίκου στον όμιλο των «ερυθρολεύκων», με τον απολογισμό της μέχρι στιγμής να είναι δύο ήττες από Εφές και Λαμποράλ αλλά και μια νίκη - έκπληξη στο Ζάγκρεμπ επί της Τσεντεβίτα. Ισως αυτό το τελευταίο στοιχείο είναι που οδήγησε τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο, να κάνει λόγο για επικίνδυνη ομάδα που εάν «δεν την διαβάσει κάποιος σωστά» κινδυνεύει να το πληρώσει.

Μιλώντας για τη γενικότερη εικόνα και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως ακόμα χρειάζεται χρόνος προκειμένου η ομάδα να είναι πλήρως έτοιμη. Μοναδικός απών απ' την αποστολή του Ολυμπιακού θα είναι ο Χάντερ, που ξανατραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Για τον ίδιο όμιλο θα παίξουν επίσης σήμερα και Αρμάνι Μιλάνο - Τσεντεβίτα (21.45 Novasports 1), Λαμποράλ - Εφές (21.45 Novasports 3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ