Σάββατο 7 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Κρίσιμο ματς στο Ρέθυμνο

Η αναμέτρηση του Ρεθύμνου με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στην 5η αγωνιστική της Α1, με τους δύο αντιπάλους να καίγονται για τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Οι Κρητικοί βρίσκονται στη 10η θέση και έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας κόντρα στον Δικέφαλο θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος μέχρι τώρα, προκειμένου να ανέβουν βαθμολογικά εντός εξάδας. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ψάχνει την αγωνιστική και ψυχολογική ανάκαμψη αφού είναι ήδη με την ...πλάτη στον τοίχο παραμένοντας στην τελευταία θέση και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται και από ένα σερί 4 ηττών σε 15 μέρες σε πρωτάθλημα και Eurocup.

Να αποφύγει τα... απρόοπτα θέλει ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, που έδειξε την προηγούμενη αγωνιστική να βρίσκει τα πατήματά του, ενώ η ΑΕΚ με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Χάποελ για το Eurocup επιδιώκει τη νίκη επί της Καβάλας για να διατηρηθεί στο ρετιρέ.

Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: ΑΕΚ - Καβάλα (16.30 ΟΤΕ Sports 4), Κηφισιά - Κόροιβος Αμαλιάδας (17.00 ΝS2 λεπτό/λεπτό), Κολοσσός Ρόδου - Αρκαδικός (17.00 NS2 λεπτό/λεπτό), Aρης - Τρίκαλα (17.00 ΝS2), Ρέθυμνο - ΠΑΟΚ (17.00 ΝS3). KΥΡΙΑΚΗ: Ολυμπιακός - Λαύριο (12.30 OTE Sprots 4). ΔΕΥΤΕΡΑ: Απόλλων Πάτρας - Παναθηναϊκός (18.30 ΝS3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ