Σάββατο 7 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Σε Περιστέρι και ΟΑΚΑ... τα βλέμματα

Σε Περιστέρι και ΟΑΚΑ συγκεντρώνονται τα περισσότερα βλέμματα στη 10η αγωνιστική της Super League αφού εκεί θα διεξαχθούν τα δύο πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του προγράμματος.

Στο πρώτο Ατρόμητος και Παναθηναϊκός κοντράρονται σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι και για τους δύο αντιπάλους. Οι γηπεδούχοι, με νέο τεχνικό τον Τραϊανό Δέλλα, ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να σηματοδοτήσουν την επανεκκίνηση, για την οποία μίλησαν μεσοβδόμαδα διοίκηση και νέα τεχνική ηγεσία. Από την άλλη η επιτυχία επιδιώκεται και για πρακτικούς λόγους καθώς περιθώρια νέων απωλειών για τους Περιστεριώτες δεν υπάρχουν αφού ήδη έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία. Την ίδια στιγμή, ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται στην αναζήτηση νέου τεχνικού. Η ισοπαλία με την ΑΕΚ άφησε τους «πράσινους» στο μείον 8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ τυχόν νέα απώλεια θα θέσει σε αμφιβολία και την παραμονή στο δεύτερο σκαλοπάτι.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ με ανεβασμένη ψυχολογία από την εμφάνιση στο «Απ. Νικολαΐδης» και τον νέο αέρα που έφερε ο καινούργιος τεχνικός της, Γκας Πογέτ, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης θέλοντας τη νίκη που είτε θα την διατηρήσει εντός τριάδας είτε, με βολικό συνδυασμό (π.χ. στραβοπάτημα Παναθηναϊκού), θα την ανεβάσει ακόμη ψηλότερα. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης, που θέλει να εδραιωθεί εντός της πρώτης τετράδας, έρχεται στην Αθήνα ιδιαίτερα ανεβασμένος ψυχολογικά μετά τη νίκη του επί του ΑΠΟΕΛ για το Europa League αλλά και τα άλλα επιτυχημένα αποτελέσματα που έχει φέρει το τελευταίο διάστημα.

Τον πρώτο λόγο έχει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδεχόμενος τον Ηρακλή στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να αλλάξει το κλίμα απ' την ήττα στο Κρασνοντάρ φιλοξενώντας τον Πανθρακικό στην Τούμπα. Ξεχωριστή σημασία έχει και το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΣ Γιάννινα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - H ΤV

ΣΑΒΒΑΤΟ: Πανιώνιος - Πλατανιάς (15.00 NS3), Καλλονή - Ξάνθη (17.15 NS1), Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (19.30 NS2). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ολυμπιακός - Ηρακλής (15.00 NS2), Λεβαδειακός - Βέροια (17.15 NS3), ΠΑΟΚ - Πανθρακικός (17.15 NS2), ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης (19.30 NS1). ΔΕΥΤΕΡΑ: Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα (19.30 NS1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ