Τετάρτη 18 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις

Κόντρα στην τρις πρωταθλήτρια Ευρώπης και εκ των πλέον ισχυρών ομάδων στο ανδρικό βόλεϊ, την ιταλική Τρεντίνο, αγωνίζεται σήμερα ο ΠΑΟΚ, στην Πυλαία (19.00 ΟΤΕ Sports 7), για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών. Ο αγώνας είναι σημαντικός για τον Δικέφαλο, αφού είναι ο πρώτος εντός έδρας στην ιστορία για τον συγκεκριμένο θεσμό μιας και η πρεμιέρα τον βρήκε στη Γαλλία να αντιμετωπίζει την Τουρ. Εκεί υπέστη την ήττα και σήμερα κόντρα στον ιταλικό σύλλογο ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην πρώτη του νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης. Αν και η Τρεντίνο θεωρητικά φαντάζει το φαβορί της αναμέτρησης, στον Δικέφαλο επικρατεί αισιοδοξία, επιδιώκοντας να κοντράρει στα ίσα την αντίπαλό του. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Νικολάι Ζελιάσκοφ, χαρακτήρισε την αναμέτρηση σημαντική, για πολλούς λόγους, για την ομάδα του, για την οποία εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα δείξει το καλό της πρόσωπο. Για τον ίδιο η νευρικότητα που υπήρξε στο πρώτο ματς κόντρα στην Τουρ είναι απ' τα σημεία που καλούνται οι παίκτες του σήμερα να φανούν διαφορετικοί, όπως και στο να δείξουν προσοχή στα σερβίς των αντιπάλων, που αποτελούν το όπλο τους.

Στο άλλο ματς του 3ου ομίλου η Νόλικο θα υποδεχθεί την Τουρ (20.30).

CEV CUP: Την πρόκρισή του στους 16 του Cev Cup ανδρών ετοιμάζεται να σφραγίσει σήμερα ο Ολυμπιακός, που θα υποδεχθεί στο κλειστό του Ρέντη την Παρνού (20.30) απ' την Εσθονία στη ρεβάνς της νίκης των «ερυθρολεύκων» με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι. Για την ίδια διοργάνωση ο Φοίνικας Σύρου με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη του επί του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί την Αντβέρπ (19.00) με στόχο να ανατρέψει την ήττα του στο πρώτο παιχνίδι με 3-1.

Challenge Cup: Με τον αέρα της πρώτης του νίκης στη Σλοβενία με 3-2 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, υποδεχόμενος την Πανβίτα (19.00), έχει την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την πρόκριση στον 3ο γύρο του Challenge Cup.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ