Τρίτη 24 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ «902.GR»
Με νέα εμφάνιση και λειτουργίες

Η ειδικά προσαρμοσμένη εμφάνιση του «902.gr» για κινητά
Η ειδικά προσαρμοσμένη εμφάνιση του «902.gr» για κινητά
Από το πρωί του Σαββάτου 21 Νοέμβρη τέθηκε σε λειτουργία η νέα έκδοση του «902.gr» και του webradio «902.gr» και ήδη από την πρώτη μέρα έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό και ικανοποίηση από πλήθος αναγνωστών/επισκεπτών, όπως αποτυπώνεται στα μηνύματά τους, που έχουν κατακλύσει το πόρταλ.

Η νέα έκδοση, αποτέλεσμα της συλλογικής, εθελοντικής δουλειάς μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ανοίγει νέες δυνατότητες στην κάλυψη της ανάγκης ενημέρωσης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

Με κύριο άξονα την άμεση και εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία, η νέα έκδοση, πέραν των αισθητικών αλλαγών, περιλαμβάνει νέες ενότητες και σημεία προβολής, ενώ πλέον το webradio αποκτά τη δική του σελίδα.

Ανασχεδιασμός κατηγοριών

Οι κατηγορίες ανασχεδιάστηκαν προκειμένου να γίνεται πιο εύκολα η εύρεση και ομαδοποίηση των ειδήσεων, ενώ παράλληλα, από την πρώτη σελίδα, με ένα κλικ βλέπετε τα βίντεο, τη σελίδα του webradio και τις εκπομπές του, καθώς και το «Σαν σήμερα», που πλέον γίνεται «στήλη» και αποκτά το δικό του μπλοκ στην αρχική σελίδα του «902.gr».

Στην κορυφή βρίσκονται οι σύνδεσμοι για τις ιστοσελίδες του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, του «Ριζοσπάστη», του «Οδηγητή» και του «90,4 FM Θεσσαλονίκη». Επίσης, στην κορυφή, από τη δεξιά πλευρά, οι επισκέπτες μπορούν να δουν τον Καιρό, να οδηγηθούν στο κανάλι του «902.gr» στο Youtube κ.ά.

Πάνω από τη ροή ειδήσεων («Τώρα») υπάρχει η ένδειξη της αναζήτησης. Υπάρχει η δυνατότητα σύνθετης αναζήτησης, με βάση όρους που περιέχει ή δεν περιέχει το δημοσίευμα, χρόνο δημοσίευσης, τύπο media που περιέχει, κατηγορία στην οποία ανήκει κ.λπ.

Με ανανεωμένη εμφάνιση, στην πρώτη σελίδα υπάρχει το slider και τα «Σημαντικά», ενώ δίπλα στις σημαντικές ειδήσεις βρίσκουν την αναβαθμισμένη θέση τους και οι «Απόψεις/σχόλια».

Από την πρώτη στιγμή, η νέα έκδοση του «902.gr» έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ
Από την πρώτη στιγμή, η νέα έκδοση του «902.gr» έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ
Οι αναγνώστες μπορούν να περιηγηθούν στις κατηγορίες και υποκατηγορίες του πόρταλ από το κεντρικό μενού, όπου αναφέρονται ονομαστικά, αλλά και στην ένδειξη «Περισσότερα», ενώ στην πρώτη σελίδα προβάλλονται επίσης οι σημαντικές ειδήσεις από τις κατηγορίες.

Στην πρώτη σελίδα προστίθενται τα «Θέματα», που αφορούν ομάδες θεμάτων της επικαιρότητας, αφιερώματα κ.λπ.

Το webradio

Η ιστοσελίδα του webradio «902.gr» δίνει πλέον τη δυνατότητα της παρουσίασης όλων των εκπομπών του και του αρχείου τους. Μπαίνοντας στη σελίδα, ο επισκέπτης ακούει τη μετάδοση που έχει εκείνη τη στιγμή το webradio, ενώ με ένα κλικ μπορεί να δει το αρχείο της κάθε εκπομπής, το πρόγραμμα, αλλά και συνεντεύξεις που έχουν δοθεί στο πλαίσιο εκπομπών του webradio.

Εύκολη και άμεση είναι η πρόσβαση στις εκπομπές και στο αρχείο τους, έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να ακούσει οποιαδήποτε εκπομπή, οποτεδήποτε και οπουδήποτε και αν είναι.

Από το κινητό

Ιδιαίτερης σημασίας αναβάθμιση είναι η προσαρμοσμένη εμφάνιση του «902.gr» για κινητά. Μπαίνοντας στο «902.gr» από το κινητό του, ο αναγνώστης κατευθύνεται απευθείας στην ειδικά προσαρμοσμένη εμφάνιση, που προβάλλει άμεσα και με εύχρηστο τρόπο τη ροή των ειδήσεων, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα περιήγησης στις κατηγορίες.

Επικοινωνία

Με το κείμενο καλωσορίσματος στη νέα έκδοση του «902.gr», η Συντακτική Ομάδα ζητά την κατανόηση των αναγνωστών/ακροατών για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν τον πρώτο καιρό της λειτουργίας της νέας έκδοσης, αλλά και τη βοήθειά τους στέλνοντας μηνύματα στο e-mail του πόρταλ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν όσο πιο άμεσα γίνεται.

Μηνύματα μπορούν να αποστέλλονται από τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή στο e-mail: mailbox@902portal.gr.

Με το ίδιο κείμενο, τέλος, απευθύνεται ταυτόχρονα κάλεσμα συμβολής από τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, τους αναγνώστες/ακροατές του πόρταλ: «Ευχόμαστε η νέα έκδοση του "902.gr" να αποτελέσει το έναυσμα ώστε να πληθύνουν οι εθελοντές ανταποκριτές που μας τροφοδοτούν με ρεπορτάζ - φωτογραφίες - βίντεο, να πολλαπλασιαστούν τα ζωντανά ρεπορτάζ από εκεί που ζουν, εργάζονται, σπουδάζουν, αγωνίζονται οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, η νεολαία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ