Παρασκευή 27 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις

Πανθεσσαλική σύσκεψη αγροτών έγινε χτες στην Καρδίτσα, με πρωτοβουλία των Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων των θεσσαλικών νομών (αναλυτικό ρεπορτάζ σε επόμενο φύλλο του «Ριζοσπάστη»), ενώ στις 6 Δεκέμβρη θα γίνει στη Λάρισα νέα σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, όπου θα αποφασιστούν οι μορφές κλιμάκωσης και πανελλαδικού συντονισμού των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Στο μεταξύ, συγκέντρωση αγροτών έγινε χτες στην Κοζάνη, μετά από κάλεσμα της τοπικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ και του Αγροτικού Συλλόγου Βοΐου. Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν εκ μέρους του ΠΑΜΕ ο Βαγγέλης Δεληολάνης και από το Σύλλογο Αγελαδοτρόφων ο Λευτέρης Χαλεπόπουλος. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αβραάμ Εγρές, μέλος της Γραμματείας Κοζάνης της ΠΑΣΥ.

Στη Θεσσαλία, οι κατά τόπους κινητοποιήσεις συνεχίζονται την ερχόμενη Τετάρτη 2/12, με το συλλαλητήριο στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων. Επίσης, στη Θεσπρωτία θα γίνουν στις 2/12 κατά τόπους κινητοποιήσεις των αγροτών για τα ζητήματα Υγείας - Πρόνοιας και Ασφαλιστικού, όπως και τη μέρα κατάθεσης για ψήφιση του προϋπολογισμού.

Τέλος, ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» οργανώνει παρέμβαση στη ΔΟΥ Βέροιας, τη Δευτέρα 30/11, στις 10.30 π.μ. και η Γραμματεία Πέλλας της ΠΑΣΥ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση που οργανώνει την ίδια μέρα, στις 11 π.μ., στην Τράπεζα Πειραιώς στη Σκύδρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ