Παρασκευή 27 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αλληλεγγύη στους εργάτες της «Ανακύκλωσης»

Συλλαλητήριο στήριξης των εργαζομένων της «Ανακύκλωσης» στο Ηράκλειο πραγματοποιεί η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας. Στο συλλαλητήριο καλούν και συμμετέχουν το ΠΑΜΕ, ταξικά σωματεία, φορείς και οργανώσεις του νομού. Παράλληλα, σήμερα το πρωί θα γίνει τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας με την εργοδοσία της «Waste Solutions» και τους εργαζόμενους της «Ανακύκλωσης» Ηρακλείου.

Οι εργαζόμενοι και το σωματείο τους έχουν ήδη ξεκινήσει περιοδείες σε μαγαζιά και γειτονιές, ενημερώνοντας τους Ηρακλειώτες για τον αγώνα τους, τις εξελίξεις καθώς και για το ότι ο εργολάβος έχει την ευθύνη που το εργοστάσιο παραμένει κλειστό και δεν δέχεται απορρίμματα. Στην ανακοίνωση με την οποία καλούν στο σημερινό συλλαλητήριο, η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων «Ανακύκλωσης» της Ενωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου σημειώνει ανάμεσα σε άλλα:

«Συνεχίζουμε και σήμερα τον αγώνα μας για 26η μέρα έξω από το εργοστάσιο της "Ανακύκλωσης", που πετάει τους εργάτες και τις οικογένειές μας "στα σκουπίδια" και θέλει να "ανακυκλώσει" ανέργους χωρίς δικαιώματα. Η στάση μας και το παράδειγμά μας, το γεγονός ότι δεν το βάζουμε κάτω και διεκδικούμε τη ζωή μας οργανωμένοι, ενωμένοι, μέσα από το σωματείο μας, δημιουργεί εκφράσεις αλληλεγγύης από απλό κόσμο έξω από την πύλη του εργοστασίου καθημερινά, αλλά και ψηφίσματα σωματείων και φορέων και θέλουμε να φτάσει σε όλους τους Ηρακλειώτες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ