Παρασκευή 4 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROCUP
Χαμόγελα για τους «Θεσσαλονικείς»

Χαμόγελα για τους δύο Θεσσαλονικείς Αρη και ΠΑΟΚ περιλάμβανε η 8η αγωνιστική των ομίλων αφού επικράτησαν των αντιπάλων τους, με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να αγκαλιάσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο, ενώ ο «Δικέφαλος» να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει.

Στο «Νίκος Γκάλης» ο Αρης, με τον ...αέρα των συνεχόμενων τελευταίων επιτυχιών επικράτησε για δεύτερη φορά φέτος της Ούνιξ Καζάν, με 76-70, κλειδώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση. Πλέον, αυτή χάνεται μόνο με ακραίο σενάριο (δύο ήττες και συνδυασμός αποτελεσμάτων). Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» με απολογισμό μέχρι τώρα 5 νίκες, 3 ήττες ανέβηκαν ξανά στο ρετιρέ της βαθμολογίας θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα και για την πρωτιά. Στο παιχνίδι με την Καζάν η καλή άμυνα αποτέλεσε το όπλο του Αρη, ο οποίος κατάφερε με αυτό να μην πληρώσει την κυριαρχία των φιλοξενουμένων στα ριμπάουντ (43 έναντι 24 των γηπεδούχων). Ο Ντομινίκ Γουότερς ήταν για μια ακόμη φορά ο καλύτερος παίκτης του Αρη έχοντας 19 π. Αλλα αποτελέσματα: Μπάνβιτ - Στεάουα 90-60, Μπούντοσνοστ - Τραμπζοσπόρ 79-82. Η βαθμολογία: Ούνιξ 13, Τραμπζοσπόρ 13, Αρης 13, Μπάνβιτ 12, Μπουντοσνόστ 11, Στεάουα 8.

Ενα καλάθι του Χάτσερ σχεδόν σε... νεκρό χρόνο έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ επί της Μπεσίκτας με 75-73 στην παράταση και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου του, ισοβαθμώντας με Μπεσίκτας και Ζολνόκι και θέλει νίκη την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Αβτοντόρ για να κρατά την τύχη στα χέρια του. Οι «ασπρόμαυροι» αν και βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο μέρος με 14 π. (34-20), εξαπέλυσαν αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση, όπου εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένοι. Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ, Χάτσερ, ήταν και ο καλύτερος παίκτης του στο παιχνίδι με 32 π. Αλλα αποτελέσματα: Σαράτοφ - Λιετούβος 109-90, Ζενίτ - Ζολνόκι 89-64. Η βαθμολογία: Ζενίτ 15, Σαράτοφ 14, Μπεσίκτας 11, Ζολνόκι 11, ΠΑΟΚ 11, Λιετούβος 10.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ