Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
«Καθάρισε» ο Αρης

Με τον Αρη να «καθαρίζει» την πρόκριση στον επόμενο γύρο, τον ΠΑΟΚ να έχει την τύχη στα χέρια του για τον ίδιο σκοπό και την ΑΕΚ να βλέπει τις ελπίδες της να ψαλιδίζονται σε μαθηματικά επίπεδα, ολοκληρώθηκε από ελληνικής πλευράς η 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Eurocup.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης (που επικράτησαν της Στεάουα με 77-67 στο Βουκουρέστι) ήταν οι πλέον κερδισμένοι των τριών αφού όχι μόνο σφράγισαν την πρόκριση στον επόμενο γύρο αλλά παραμένουν το φαβορί για την πρωτιά. Με νίκη στο φινάλε επί της Μπάνβιτ στο «Νίκος Γκάλης» είναι οριστικά πρώτη η ελληνική ομάδα. Στα άλλα ματς του ομίλου: Ούνιξ Καζάν - Μπούντοσνοστ 91-77, Μπάνβιτ - Τραμπζοσπόρ 71-67.

Την τύχη στα χέρια του πλέον πήρε για τα καλά ο ΠΑΟΚ, που επικρατώντας στην Πυλαία της Σαράτοφ (έχει ήδη προκριθεί) με 104-99 αύξησε κατά πολύ τις ελπίδες πρόκρισης. Ο «Δικέφαλος» εάν επικρατήσει την τελευταία αγωνιστική επί της αδιάφορης βαθμολογικά, αφού έχει αποκλειστεί, Λιέτουβος Ρίτας στη Λιθουανία, τότε είναι αυτός που παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης. Στα άλλα ματς του ομίλου: Ζενίτ - Λιέτουβος 92-84, Ζολνόκι - Μπεσίκτας 85-67.

Αντίθετα, τα πράγματα για την ΑΕΚ δυσκόλεψαν πάρα πολύ μετά την ήττα στην Ιερουσαλήμ από τη Χάποελ με 84-78, σε συνδυασμό και με τη νίκη της Νεπτούνας επί της Νίζνι με 82-75. Πλέον, η Ενωση θα πρέπει να επικρατήσει της Νεπτούνας στο ΟΑΚΑ στο φινάλε αλλά και να ευελπιστεί σε ήττα της Χάποελ από την αδιάφορη και αποκλεισμένη ήδη Κράσνι στη Ρωσία. Για τον ίδιο όμιλο: Γαλατασαράι - Κράσνι 103-76.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ