Παρασκευή 11 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Η μοναδική και ασυνήθιστη ιστορία του Ευτύχη»

Η Τομεακή Οργάνωση Καλλιτεχνών καλεί στη θεατρική παράσταση

Η Τομεακή Οργάνωση Καλλιτεχνών καλεί στη θεατρική παράσταση: «Η μοναδική και ασυνήθιστη ιστορία του Ευτύχη» από την ομάδα «Ως Πότε», τη Δευτέρα, 14 Δεκέμβρη, στις 19.30, στο Δημοτικό Θέατρο του Παλαιού Δημαρχείου Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου, απέναντι από το ίδρυμα Κακογιάννη).

«Η μοναδική και ασυνήθιστη ιστορία του Ευτύχη»... Το έργο μιλάει για τον Ευτύχη, έναν άνεργο που η ιστορία του, αν και μοναδική και ασυνήθιστη, μοιάζει με εκατομμυρίων άλλων. Ο Ευτύχης απολυμένος από ένα εργοστάσιο παραγωγής τσίχλας ψάχνει να βρει δουλειά...

Η παράσταση με πολύ χιούμορ αναδεικνύει τις αιτίες της ανεργίας που βρίσκονται μέσα στο ίδιο το σύστημα, τον καπιταλισμό. Στόχος της είναι να φτάσει το μήνυμά της σε εργαζόμενους και άνεργους. Γι' αυτό και η ομάδα «Ως Πότε» έχει διαμορφώσει την παράσταση, έτσι ώστε να μπορεί να παιχτεί εκτός από θέατρα και σε εργασιακούς χώρους και σωματεία.

Συντελεστές:

Κείμενο: Θαλασσιά Αντωνοπούλου, Σκηνοθεσία: Γιώργος Πέππας, Στίχοι: Βαγγελιώ Πλατανιά, Πρωτότυπη Μουσική: Νίκος Σκουράκης, Σκηνικά - κοστούμια: Αντα Γόντικα

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Ζιώγαλας, Ελεάννα Γρηγορίου, Φαίδρα Παπανικολάου.

Τραγουδάει η Ερση Φτούλη.

H είσοδος γίνεται με προσκλήσεις που διατίθενται από την ΤΟ Καλλιτεχνών. Οποιος επιθυμεί μπορεί να απευθυνθεί στο τηλέφωνο 210.5282.574.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ