Τρίτη 29 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΙΑ 14ΧΡΟΝΗ από το Ρέθυμνο έχασε τη ζωή της χτες το μεσημέρι, όταν το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα της κύλησε ενώ ήταν σταθμευμένο και την καταπλάκωσε, στην περιοχή των Απλαδιανών, στο Γαράζο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αυτοκίνητο - για άγνωστο λόγο - κύλησε και χτύπησε τη μικρή που βρισκόταν στο χωράφι όπου μάζευε ελιές μαζί με την οικογένειά της. Η σύγκρουση του οχήματος με την άτυχη κοπέλα - σύμφωνα με τις καταθέσεις των συγγενών της που ήταν μπροστά στο περιστατικό - ήταν σφοδρότατη. Αν και διακομίστηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Περάματος, οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

ΤΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ αναμένει η Αστυνομία προκειμένου να διαλευκάνει το θάνατο των δύο ηλικιωμένων αδελφών, ηλικίας 79 και 83 ετών, που βρέθηκαν νεκροί από τον αδελφό τους το περασμένο Σάββατο στην αυλή του σπιτιού τους, στη Μακρυκάπα Ευβοίας. Ακόμα και η ιατροδικαστική εξέταση δεν μπόρεσε να εξηγήσει το πώς οι δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους. Οπως αναφέρεται στην έκθεση, τα τραύματα που είχαν στο κεφάλι και στο πρόσωπό τους δεν ήταν αυτά που προκάλεσαν το θάνατό τους. Ο αδελφός των θυμάτων, στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, μίλησε για διπλή δολοφονία και επισήμανε πως πρόσφατα τα δύο αδέλφια είχαν πέσει θύματα ληστείας από τρεις αγνώστους.

ΣΕ ...ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ είχε μετατρέψει - σύμφωνα με την Αστυνομία - ένας 43χρονος το αυτοκίνητό του, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη - μετά από καταδίωξη - στην περιοχή του Σολωμού Κορινθίας. Αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα του κατηγορουμένου, το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, στην επαρχιακή Οδό Αρχαίας Κορίνθου - Σολωμού, και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τον σταματήσουν. Μετά από την καταδίωξη, κατά την οποία ο 43χρονος φέρεται να πέταξε στο δρόμο τρεις συσκευασίες κοκαΐνης βάρους 21,5 γραμμαρίων, το όχημα σταμάτησε και σε αυτό εντοπίστηκαν μέσα σε κρύπτες ποσότητες κοκαΐνης βάρους 988,18 γραμμαρίων, ηρωίνης βάρους 87,3 γραμμαρίων, χασίς βάρους 1,6 κιλών, το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ περίπου, μια συσκευή εκτόξευσης σπρέι πιπεριού, δύο ζυγαριές ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ