Παρασκευή 13 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Μουσική, θέατρο, χορός
Ιγκόρ Ζελένσκι - Αλίνα Στεργιανού στη «Ραϊμόντα»
Ιγκόρ Ζελένσκι - Αλίνα Στεργιανού στη «Ραϊμόντα»
  • Στο Ηρώδειο, το Μπαλέτο και η Ορχήστρα Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζουν το Σάββατο και την Κυριακή (9 μ.μ.) τη «Ραϊμόντα» του Αλεξάντερ Γκλαζουνόφ, σε λιμπρέτο Γ. Σλονίμσκι, χορογραφία Ιγκ. Ζελένσκι (νέα χορογραφική άποψη σύμφωνα με τον Μ. Πετιπά) και μουσική διεύθυνση Ηλ. Βουδούρη.
  • Τη Δευτέρα (9 μ.μ.), στο Ηρώδειο θα εμφανιστεί ο Μαξίμ Βενγκερόφ, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της διάσημης ρωσικής σχολής βιολιού. Θα συμπράξει με το σύνολο «Βιρτουόζοι» και τον πιανίστα Βαγκ Παπιάν.
  • Στο Θέατρο «Αιξωνή» της Γλυφάδας τραγουδά σήμερα ο Γιάννης Κότσιρας. Μαζί του η Ελένη Καπηλίδου.
  • Στη Ρεματιά Χαλανδρίου, σήμερα (9.30 μ.μ.) και αύριο το Θεσσαλικό Θέατρο παρουσιάζει τις «Βάκχες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη, μετάφραση Κ. Χ. Μύρη, σκηνικά Νικόλα Γεωργιάδη, χορογραφίες Ερσης Πίττα, μουσική Πέτρου Ταμπούρη. Παίζουν: Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Κρανάς, Νίκος Ψαρράς, Θόδωρος Κατσαφάδος κ.ά.
  • Στον ίδιο χώρο την Κυριακή (9.30 μ.μ.) θα δώσει συναυλία η Μαρία Φαραντούρη, συνοδευόμενη από τον Δώρο Δημοσθένους.
  • Στο «Αττικό Θέατρο» (μέσα στο Αττικό Αλσος, περιφερειακός Γαλατσίου), σήμερα (9 μ.μ.) εμφανίζεται το συγκρότημα «Ghetonia» από την Κάτω Ιταλία, με τραγούδια της ελληνόφωνης παράδοσης της περιοχής. Είσοδος ελεύθερη.
  • Στον ίδιο χώρο την Κυριακή ( 9 μ.μ)., θα εμφανιστεί το μουσικοχορευτικό συγκρότημα «Grand Orchestra de Tango» του Juan Jose Mosalini (Αργεντινή). Συμμετέχουν: Santa Rumolino (τραγούδι), Jorge Rodrigues και Maria Filali (χορός).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ