Πέμπτη 14 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - Α1 ΑΝΔΡΩΝ
Αλλαγές στην κορυφή

Αλλαγές στο ρετιρέ της βαθμολογίας επιφύλαξε η 12η αγωνιστική της Α1 Ανδρών που σηματοδότησε την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την 20ήμερη διακοπή του λόγω της διεξαγωγής του προολυμπιακού τουρνουά των εθνικών ομάδων. Πλέον, η τριάδα των μέχρι πρότινος συγκατοίκων της πρώτης θέσης έγινε δίδυμο, με τους Κηφισιά και Ολυμπιακό να συνεχίζουν χέρι - χέρι ως οδηγοί της βαθμολογίας και τον Φοίνικα Σύρου να πέφτει στη 2η θέση.

Στο ντέρμπι κορυφής που έγινε στο κλειστό του Ρέντη, ο Ολυμπιακός, έχοντας ως κορυφαίο τον Τουσκ, επικράτησε του Φοίνικα με 3 - 0 σετ και παρέμεινε στην πρώτη θέση. Τα σετ: 25 -15, 25 - 23, 25 - 19. Από την πλευρά της, η Κηφισιά, αν και με μεγαλύτερη δυσκολία, νίκησε στην Πάτρα με 3-1 την Παναχαϊκή, παραμένοντας και αυτή στην πρώτη θέση και μάλιστα να υπερτερεί των «ερυθρολεύκων» στην ισοβαθμία, λόγω της νίκη της στο μεταξύ τους παιχνίδι. Νίκη, που τον φέρνει πιο κοντά στην πρώτη τετράδα, πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί της ουραγού Λαμίας με 3 - 0.

Βαθμολογική ανάσα, που τον φέρνει εντός της πρώτης οκτάδας, πήρε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά τη νίκη του επί του Αρη με 3 - 0 σετ. Ο Ηρακλής μπορεί να απέτυχε να πάρει το καθαρό τρίποντο, ωστόσο επικράτησε της Ορεστιάδας με 3 - 2 και σε συνδυασμό με την ήττα της Παναχαϊκής έπιασε τους Πατρινούς στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στο σημερινό παιχνίδι, που θα κλείσει την αυλαία της αγωνιστικής, Παμβοχαϊκός και ΠΑΟΚ (18.00 ΝS1) κοντράρονται στο Βραχάτι σε έναν αγώνα, με φόντο το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Η βαθμολογία: Κηφισιά 30, Ολυμπιακός 30, Φοίνικας Σύρου 27, ΠΑΟΚ (11αγ) 23, Παναθηναϊκός 22, Παμβοχαϊκός (11αγ) 20, Εθνικός Αλεξανδρούπολης 15, Ορεστιάδα 14, Αρης 12, Παναχαϊκή 8, Ηρακλής 8, Λαμία 4.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ