Παρασκευή 22 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Και επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Βελλίδης

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δυόμισι χρόνια είναι πλέον και επίσημα από χτες ο διεθνής τερματοφύλακας Μάρκος Βελλίδης, όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Ο Βελλίδης αποκτήθηκε μετά την απαίτηση του τεχνικού της ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ, έπειτα απ' τον τραυματισμό του Γλύκου, που αποτελούσε τη βασική λύση και το γεγονός ότι ο Ολσεν που χρησιμοποιήθηκε αρχικά δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη.

ΑΕΚ: Θετικά μηνύματα απ' το... μέτωπο των τραυματισμών έλαβε χτες ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γκ. Πογέτ, που είδε τον Βάργκας να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και να αυξάνονται οι πιθανότητες συμμετοχής στο ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ευχάριστα ήταν τα πράγματα και για τον Τζεμπούρ, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με δύο προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα αφού ο Μαμούτε έχει υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο και έκανε θεραπεία, ενώ θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εσιέν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στον Ατρόμητο επέστρεψε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που έμεινε ελεύθερος απ' τον Αστέρα Τρίπολης και χτες ανακοινώθηκε απ' τους Περιστεριώτες για τον επόμενο 1,5 χρόνο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ