Παρασκευή 22 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ντέρμπι στο Κύπελλο Γυναικών

Το ντέρμπι του Πανναξιακού με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της γ' φάσης στο Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών όπως προέκυψε χτες από την κλήρωση που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία. Επίσης, στα αξιοσημείωτα παιχνίδια υπάγονται οι αναμετρήσεις Αρη - Ολυμπιακού και Μαρκοπούλου - ΑΟ Θήρας. Τα άλλα ζευγάρια είναι: Νικητής ΑΠΣ Ν. Βότσης - Νικητής ΧΑΝΘ / ΑΣ Ελπίς - ΟΠΕΡ, Νικητής ΦΟ Βριλησσίων / ΖΑΟΝ - ΓΣ Ηλιούπολη, ΑΕΚ - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, Νικητής ΓΣ Πετρούπολης / ΑΣΠ Θέτις - ΑΟΦ Πορφύρας, Νικητής ΑΣ Καμπανιακός / ΑΣ Γιάννενα - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν μετά την εκκρεμότητα που απομένει με τα παιχνίδια του β' γύρου.

  • ΛΙΓΚ ΚΑΠ Ανδρών: Ο Ηρακλής επιβλήθηκε με 3-1 σετ επί του Παμβοχαϊκού και προκρίθηκε στο Φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ που θα γίνει 30-31 Γενάρη στη Σύρο και σύμφωνα με την κλήρωση που έχει γίνει, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ενώ στον άλλο ημιτελικό ο Φοίνικας Σύρου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.
  • Challenge Cup γυναικών: Κοντά στην πρόκριση στους «8» του Challenge Cup είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 3-0 σετ της CSM Βουκουρεστίου στο Ρέντη και πήρε τον πρώτο λόγο, ενόψει της ρεβάνς στη Ρουμανία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ