Σάββατο 23 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις Σέρρες

Ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος συζητάει με τους αγρότες
Ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος συζητάει με τους αγρότες
Στους αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στον Προμαχώνα και χτες το πρωί διαδήλωσαν έξω από την Αντιπεριφέρεια Σερρών και στους συναδέλφους τους στο μπλόκο των Κερδυλλίων, περιόδευσε χτες το πρωί κλιμάκιο της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μαζί με τον ευρωβουλευτή του Κόμματος Σωτήρη Ζαριανόπουλο.

Ο Σ. Ζαριανόπουλος κάλεσε κανένας αγρότης, κανένας εργαζόμενος, κανένας αυτοαπασχολούμενος, κανένας νέος να μη λείψει από το προσκλητήριο της μάχης ενάντια στο νέο κυβερνητικό έγκλημα, το Ασφαλιστικό και όσα ακόμα ετοιμάζει, για το Φορολογικό, το Εργασιακό κ.λπ. Οπως είπε, «η κυβέρνηση χτίζει πάνω στα αντιλαϊκά εγκλήματα των προηγούμενων. Αποδείχτηκε ότι η αλλαγή διαχειριστή - εργολάβου δεν σταμάτησε την οικοδόμηση του αντιλαϊκού οικοδομήματος. Χρειάζεται αυτό να πέσει. Και αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο λαός με τις τεράστιες δυνάμεις του, αν το αποφασίσει».

Τόνισε ακόμα ότι «πρέπει να απορριφθούν αποφασιστικά οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης να διασπάσει το απεργιακό κίνημα, με ανούσιες μικροϋποχωρήσεις, ευελιξία και αξιοποιώντας συντεχνιακές αντιλήψεις, να εξουδετερώσει την πίεση που δέχεται» και ότι εργαζόμενοι, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι πρέπει να παλέψουν σε συμμαχία ενάντια στον κοινό εχθρό. Στον αγώνα αυτό, κατέληξε, «το ΚΚΕ, όπως πάντα, δίνει και θα δίνει όλες τις δυνάμεις του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ