Πέμπτη 28 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Καθάρισε ο Ολυμπιακός... ανοικτά τα υπόλοιπα

Με τον Ολυμπιακό να εξασφαλίζει ουσιαστικά από τώρα την παρουσία του στα ημιτελικά, τον ΠΑΟΚ να αποκτά ελαφρύ προβάδισμα και τους Παναθηναϊκό - Ατρόμητο να αφήνουν ανοικτούς τους λογαριασμούς, έγινε χτες το κυρίως μέρος των προημιτελικών στο Κύπελλο με τη διεξαγωγή των πρώτων παιχνιδιών. Η αυλαία θα κλείσει σήμερα στο Καυτατζόγλειο, όπου ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ (19.30 OTE Sports).

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις, επικράτησε με 5-0 (Ιντέγε 13', 41', Φουρτούνης 50', 64', Πάρντο 79') και ουσιαστικά κλείδωσε μια θέση στην τετράδα της διοργάνωσης, μετατρέποντας τη ρεβάνς στην Τρίπολη την επόμενη βδομάδα σε τυπική διαδικασία.

Προβάδισμα στα προγνωστικά για την πρόκριση απέκτησε ο ΠΑΟΚ που απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο και πλέον έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πέλκα (15') για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Μασσούρα (34').

Στη ρεβάνς του Περιστερίου θα παίξουν την πρόκριση Παναθηναϊκός και Ατρόμητος, αφού χτες στο «Απ. Νικολαΐδης» οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αφήνοντας ανοικτά τα πράγματα, ενόψει του δεύτερου αγώνα.

Καταγγελία ΠΑΟ

Πριν από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατήγγειλαν ότι οι διαιτητές του αγώνα συναντήθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ, με σκοπό να βρεθεί τρόπος διακοπής του παιχνιδιού εις βάρος του. Η Ομοσπονδία απάντησε πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία και μελών της ΚΕΔ, προκειμένου να γίνουν συστάσεις για την εφαρμογή των κανονισμών (κυρίως αυτών που ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος) λόγω της ιδιαιτερότητας του παιχνιδιού. Σημειώνεται πως το χτεσινό παιχνίδι ήταν το πρώτο για τον Παναθηναϊκό μετά την 1η Νοέμβρη με την παρουσία οπαδών, αφού εξέτισε την τιμωρία του, αλλά και το πρώτο με κλειστή τη θύρα 13, έπειτα από σχετική απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ