Σάββατο 30 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΟΜΕΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Η νεολαία να απομονώσει τους φασίστες και τις αντιλήψεις τους

Την προσπάθεια τρομοκράτησης μελών της ΚΝΕ από στέλεχος της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει το Τομεακό Συμβούλιο Φθιώτιδας της ΚΝΕ. Οπως σημειώνει, την περασμένη Τρίτη, την ώρα που μέλη της ΚΝΕ εξορμούσαν έξω από σχολικό συγκρότημα, στέλεχος της Χρυσής Αυγής προσπάθησε να τους τρομοκρατήσει βγάζοντάς τους φωτογραφίες και χρησιμοποιώντας ως «επιχείρημα» ένα χουντικό παραλήρημα περί προσηλυτισμού!

«Με αφορμή αυτό το γεγονός καταγγέλλουμε την τρομοκρατική στάση και δράση της ΧΑ και καταδικάζουμε όσους στηρίζουν την ύπαρξη και δράση αυτής της εγκληματικής φασιστικής οργάνωσης. Το πρόσχημα πως η ΧΑ είναι κόμμα της Βουλής δεν αλλάζει το χαρακτήρα και την πρακτική της και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε διευκόλυνση», σημειώνει το ΤΣ της ΚΝΕ, και τονίζει:

«Η ΚΝΕ καλεί τη νεολαία και ειδικά τους μαθητές και τις μαθήτριες να απομονώσουν τους φασίστες, αποκρούοντας κάθε αντίληψη εθνικισμού, ρατσισμού και ξενοφοβίας. Να γνωρίσουν και να θυμηθούν τα διδάγματα του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, τους ναζί, τις βαρβαρότητες και τα κρεματόρια των προγόνων της Χρυσής Αυγής. Να καταδικάσουν τις αποκρουστικές και απάνθρωπες ιδέες και την τρομοκρατική λογική της».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ