Σάββατο 6 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ... μέρος 2ον

Το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στον απόηχο και 24 ώρες μετά το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό των δυο αντιπάλων και η δοκιμασία του Παναθηναϊκού στη Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Στο ΣΕΦ ο εκ των κατόχων της κορυφής Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Δικεφάλου αφού η παραμονή στην κορυφή που του δίνει και πλεονέκτημα έναντι του συγκατοίκου Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει απώλειες. Από την άλλη ο Δικέφαλος, που ανέβηκε ψυχολογικά από τη νίκη επί της Βάλενθιας για το Εurocup, δεν έχει και αυτός περιθώρια μετά την ήττα από τον Αρη που τον απομάκρυνε από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός, που πήρε τα πάνω του μετά τη νίκη, αλλά και την καλή εμφάνιση στο Ζάγκρεμπ επί της Τσεντεβίτα, καλείται να περάσει αλώβητος από τη δύσκολη έδρα του Κολοσσού προκειμένου να πέσει από την κορυφή.

Κατά τα άλλα τον πρώτο λόγο έχουν οι δύο βασικοί αντίπαλοι για τη μάχη της τρίτης θέσης, ΑΕΚ και Αρης, αγωνιζόμενοι στις έδρες τους με αντιπάλους τον Κόροιβο Αμαλιάδας και το Λαύριο αντίστοιχα. Στα ενδιαφέροντα παιχνίδια συγκαταλέγεται και αυτό της Πάτρας, όπου ο Απόλλων, που θέλει να πλησιάσει την πρώτη εξάδα, θα υποδεχθεί την Καβάλα, που καίγεται για τους βαθμούς προκειμένου να ξεκολλήσει από την ουρά.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ: ΑΕΚ - Κόροιβος (16.30 ΟΤΕ SPORTS 4), Απόλλων Πάτρας - Καβάλα (17.00 NS2 λεπτό/λεπτό), Κηφισιά - Τρίκαλα (17.00 ΝS2 λεπτό/λεπτό), Αρης - Λαύριο (17.00 ΝS2 λεπτό/λεπτό) Ρέθυμνο - Αρκαδικός (17.00 ΝS2 λεπτό/λεπτό). ΚΥΡΙΑΚΗ: Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός (16.00 ΝS3). ΔΕΥΤΕΡΑ: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (18.30 ΟΤΕ Sports 4).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ