Πέμπτη 11 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πρωτοβουλίες από τα κατά τόπους μπλόκα

«Πάμε Σύνταγμα!»: Με πανό που ανάρτησαν χτες το πρωί στην είσοδο της Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής στην πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα, οι αγρότες που έχουν στήσει το μπλόκο τους στην περιοχή Μεγάλα Χωράφια και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

Την Τρίτη το βράδυ, κατά τη διάρκεια του πεντάωρου αποκλεισμού του δρόμου στην περιοχή Σκάλα, στο μπλόκο των αγροτών στο Λούρο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων φορέων, και σπουδαστές από το ΤΕΙ Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, οι οποίοι έδωσαν στην κινητοποίηση μουσικό «χρώμα».

Σε αποκλεισμό της ΔΟΥ Σπάρτης προχώρησαν χτες αγρότες από το μπλόκο του Ευρώτα στη Σπάρτη. Αύριο Παρασκευή προγραμματίζουν να μεταβούν στην Αθήνα, για να πάρουν μέρος στην πανελλαδική κινητοποίηση. Ανάλογη απόφαση πήρε και ο Σύλλογος Παραγωγών Λαϊκών Αγορών νομού Λακωνίας.

Στη Σάμο, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την ίδρυση Αγροτικού Συλλόγου χαιρετίζει την απόφαση για συλλαλητήριο στην Αθήνα και οργανώνει το απόγευμα της Παρασκευής κινητοποίηση στο νησί, στις 6 μ.μ. (περίπτερο Ζαχαράκη) και πορεία προς την πλατεία Πυθαγόρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ