Παρασκευή 19 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΟΥΛΗ
Στο Επιστημονικό Συμβούλιο η «δράση» των χρυσαυγιτών βουλευτών

Στο Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής προσέφυγε χτες ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, ζητώντας να αποφανθεί για τα επεισόδια που προκάλεσαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής προχτές Τετάρτη.

Σημειώνεται ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρ. Παππάς και Ηλ. Κασιδιάρης, στη διάρκεια της συνεδρίασης, στήνοντας ένα ακόμα «σόου» επιδόθηκαν σε ρατσιστική φρασεολογία εναντίον μεταναστών και προσφύγων, ενώ εξαπέλυσαν ύβρεις σε βάρος του Αρχηγού ΓΕΣ, αλλά και σε όσους βουλευτές προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσαν τη συνεδρίαση, η οποία ήταν «κλειστή».

Στο σχετικό δελτίο Τύπου, που εκδόθηκε χτες από την προεδρεία της Βουλής, αναφέρεται συγκεκριμένα: «Κατά τη χτεσινή απόρρητη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, στην οποία σημειώθηκαν τα γνωστά έκτροπα από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, διαπιστώθηκε ότι έγινε παράνομη μαγνητοσκόπηση της συνεδρίασης, αποσπάσματα της οποίας προβλήθηκαν σε ΜΜΕ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, απηύθυνε ερώτημα στο Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής, προκειμένου να διερευνηθούν οι νομικές διαδικασίες για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων καθώς και η δυνατότητα προσφυγής στη Δικαιοσύνη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ