Παρασκευή 26 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νέα επεισόδια οπαδών

Για μια ακόμη φορά η βία και τα επεισόδια μεταξύ οπαδών σημάδεψαν τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ότι παρά τη λάμψη που θέλουν να προβάλουν ΟΥΕΦΑ και πολυεθνικές στα προϊόντα τους (Τσάμπιονς Λιγκ. Γιουρόπα Λιγκ) η εικόνα πίσω από τη βιτρίνα είναι τελείως διαφορετική. Και έχει να κάνει με τις λογικές και τα όσα επιβάλλει το οικοδόμημα του εμπορευματοποιημένου ποδοσφαίρου, που γεννούν και αναπαράγουν τη βία.

Στην Αθήνα, την παραμονή του αγώνα Ολυμπιακού - Αντερλεχτ υπήρξαν συγκρούσεις οπαδών των δυο ομάδων σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, με αποτέλεσμα να υπάρξουν υλικές καταστροφές, 35 προσαγωγές και 5 συλλήψεις. Eκτροπα υπήρξαν και πριν από τον αγώνα με πετροπόλεμο ανάμεσα στους οπαδούς και συγκρούσεις με αστυνομικούς.

Γυαλιά - καρφιά τα έκαναν ομάδες οπαδών και στο Μπιλμπάο λίγο πριν από την αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Μαρσέιγ, όταν συγκρούστηκαν στους δρόμους της βασκικής πόλης.

Εκρυθμη ήταν η κατάσταση και στη Ρώμη πριν από τον αγώνα Λάτσιο - Γαλατασαράι με αψιμαχίες οπαδών στους δρόμους της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ