Σάββατο 27 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Δυσκολίες για Βουλιαγμένη... άνετος ο Ολυμπιακός

Με τη Βουλιαγμένη να θέλει την ανατροπή της εντός έδρας ήττας της στο πρώτο παιχνίδι και τον Ολυμπιακό να σφραγίζει ουσιαστικά το εισιτήριο για το φάιναλ φορ, οι δύο ελληνικές ομάδες ρίχνονται σήμερα στη μάχη των επαναληπτικών για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας των γυναικών.

Ο ΝΟΒ θα αγωνιστεί στη Ρωσία με την Κίνεφ (14.00) στη ρεβάνς της ήττας του με 10-9 στην Αθήνα, στοχεύοντας στην ανατροπή των δεδομένων ώστε να πάρει την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Στον Πειραιά ο Ολυμπιακός, ως τυπικά φιλοξενούμενος, θα αντιμετωπίσει την επίσης ρωσική Ουραλότσκα στη ρεβάνς της νίκης της ελληνικής ομάδας στο ίδιο γήπεδο με 13-10 στο πρώτο παιχνίδι. Σημειώνεται ότι κατόπιν συμφωνίας των δύο αντιπάλων και έγκρισης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN) και το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στον Πειραιά, κάτι που φυσικά απλοποιεί ακόμη περισσότερο το έργο του Ολυμπιακού.

  • Η παρουσία των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου ανδρών μαζί με τους Εθνικό και Βουλιαγμένη και η αδυναμία να βρεθεί αυτή την εποχή κλειστό κολυμβητήριο που να ικανοποιεί τις ανάγκες της διοργάνωσης οδήγησαν την Κολυμβητική Ομοσπονδία σε αναβολή των αγώνων για τις 4 - 5 Μάη. Οπως διευκρινίζει η ΚΟΕ σε σχετική ανακοίνωση, το πρόβλημα ανέκυψε μετά την άρνηση του Δήμου Νέας Σμύρνης να διεξαχθεί (όπως αρχικά είχε οριστεί) το φάιναλ φορ στο κολυμβητήριο της περιοχής. Ετσι, αποφασίστηκε να διεξαχθούν το διήμερο 27 - 28 Μάη όταν θα υπάρχουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις αφού θα μπορούν να γίνουν και σε ανοιχτό κολυμβητήριο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ