Σάββατο 27 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
MΠΑΣΚΕΤ - Α1
«Κιτρινόμαυρη» κόντρα για την τρίτη θέση

Η κόντρα των «κιτρινόμαυρων» Αρη και ΑΕΚ στο «Νίκος Γκάλης», που θα κρίνει πολλά για την εδραίωση στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην 21η αγωνιστική της Α1. Οι τέταρτοι της βαθμολογίας γηπεδούχοι, έχοντας και το πλεονέκτημα της νίκης τους στο ΟΑΚΑ, θέλουν τη νίκη ώστε να πιάσουν τον «Δικέφαλο» στο τρίτο σκαλοπάτι και να ευνοηθούν στην ισοβαθμία. Από την άλλη, για τους «κιτρινόμαυρους» της Αθήνας μια νίκη τούς δίνει αέρα δύο βαθμών έναντι των αντιπάλων τους και το δικαίωμα να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους για το στόχο τους.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, δύσκολο έργο περιμένει τις ομάδες που δίνουν τη μάχη για την παραμονή. Ο Αρκαδικός, που βρίσκεται (προς το παρόν) σε καλύτερη μοίρα έναντι των άλλων, φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, που παίζει το τελευταίο του χαρτί για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Με νίκη οι Αρκάδες κλειδώνουν την παραμονή. Λαύριο και Καβάλα θα αγωνιστούν εκτός έδρας κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αντίστοιχα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΣΗΜΕΡΑ (17.00 NS2 λεπτό/λεπτό): Κολοσσός Ρόδου - Τρίκαλα, Απόλλων Πάτρας - Κηφισιά, Αρκαδικός - ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο - Κόροιβος. ΚΥΡΙΑΚΗ: Αρης - ΑΕΚ (17.00 ΝS2). ΔΕΥΤΕΡΑ: Παναθηναϊκός - Λαύριο (18.00 NS2), Ολυμπιακός - Καβάλα (18.30 ΟΤΕ Sports 4).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ