Παρασκευή 4 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Να καταβληθούν τώρα τα δεδουλευμένα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Πολιτισμού, απαιτώντας να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα 400 περίπου εργαζομένων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Εδώ και δύο μήνες από την παράταση της αυτεπιστασίας των έργων του υπουργείου Πολιτισμού που εμπλέκονται κι άλλοι φορείς, όπως περιφέρεια και άλλα συναρμόδια υπουργεία, περίπου 400 εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, οι οποίοι εργάζονται σε αυτά.

Η μη καταβολή των δεδουλευμένων έχει οξύνει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα των εργαζομένων. Υπάρχει πρόβλημα κάλυψης βασικών αναγκών και μετακίνησης προς την εργασία.

Εχουμε ενημερώσει και ενοχλήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες για το ζήτημα, για το οποίο δεν μας αρκεί να μας λένε ότι έχουμε δίκιο και να κάνουμε υπομονή. Οι υποχρεώσεις και οι ανάγκες μας δεν καλύπτονται με την υπομονή. Δεν υπάρχουν άλλες αντοχές, τα προβλήματα πιέζουν.

Απαιτούμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, να λυθεί άμεσα το ζήτημα με ευθύνη των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και των συναρμόδιων υπουργείων.

Προειδοποιούμε ότι δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Εφόσον αντιμετωπίζουμε την ίδια αδιαφορία και αδιαλλαξία θα προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις.

Η Επιτροπή του ΠΑΜΕ στους έκτακτους εργαζόμενους στο υπουργείο Πολιτισμού, που εκφράζει την ταξική γραμμή, θα προτείνει στους συναδέλφους να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις και θα ενημερώσουμε πλατιά για την κατάσταση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ