Παρασκευή 20 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αμυντική ενίσχυση

Με μεταγραφικό μπαράζ απ' ό,τι φαίνεται απαντάει η νυν διοίκηση της ΑΕΚ στην αμφισβήτηση της οντότητάς της. Ετσι, παρά το ρευστό της κατάστασης, όπως δείχνουν τα πράγματα το Σαββατοκύριακο η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει και τυπικά τις δυο πρώτες μεταγραφές για τη νέα περίοδο. Ο διακαής πόθος του Σάντος, Κάρλος Γκαμάρα, είναι πλέον παίκτης της ΑΕΚ, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Γάλλο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά.

Οπως ανακοίνωσε η Φλαμένγκο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ο Παραγουανός αμυντικός παραχωρήθηκε δανεικός μέχρι τον Ιούλη του 2002 στην «Ενωση» έναντι του ποσό των 800 εκατ., από τα οποία τα 200 εκατ. θα πάρει η ομάδα. Ο διεθνής παίκτης θα βρίσκεται το Σάββατο στην Αθήνα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι εάν μέσα στο χρόνο η Φλαμέγκο δεν του εξοφλήσει τα οφειλούμενά της, τότε η ΑΕΚ μπορεί να αγοράσει τον παίκτη ως ελεύθερο. Σε διαφορετική περίπτωση η ελληνική ομάδα θα μπορέσει να αγοράσει τον παίκτη έναντι 2 δισ. δρχ.

Για το Γάλλο αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν (που δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή του), η αισιοδοξία στους «κιτρινόμαυρους» είναι διάχυτη ότι ο Ραμπεσαντρατανά θα αποδεχτεί την προσφορά για συμβόλαιο τριών χρόνων με ετήσιες αποδοχές της τάξης των 200 εκατ. δρχ. τη στιγμή που στο ταμείο της Παρί θα εισρεύσει το ποσό των 600 εκατομμυρίων δρχ. Οσον αφορά τον επιθετικό συνεχίζεται το ενδιαφέρον για τον Ιρακινό άσο της Χέρτα, Αλί Νταΐ, ενώ φήμες φέρνουν τον «Δικέφαλο» να ενδιαφέρεται και για τον Γκομέζ του ΟΦΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ