Παρασκευή 11 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ξεχωρίζει το παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακού

Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στη γηπεδούχο και τέταρτη στη βαθμολογία ΑΕΚ, που θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ξεχωρίζει στην 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Αν και οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί της αναμέτρησης, εντούτοις η μάχη των δυο ομάδων στο ΣΕΦ στον πρώτο γύρο, που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, αλλά και η δυναμική της ΑΕΚ, ιδιαίτερα μέσα στο ΟΑΚΑ, δίνει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Οι δύο αντίπαλοι θα επιδιώξουν την νίκη έχοντας ο καθένας το δικό του στόχο, με τον Ολυμπιακό να θέλει να αποφύγει στραβοπάτημα που μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό για την πρωτιά στην κανονική περίοδο, και την Ενωση να επιδιώκει την έκπληξη προκειμένου να πάρει προβάδισμα στη μάχη για την τρίτη θέση.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα έντονο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η δοκιμασία του τρίτου της βαθμολογίας Αρη στην Κηφισιά, η οποία θέλει να εδραιωθεί στην 5η θέση, όπως και το ντέρμπι ουραγών μεταξύ Λαυρίου και Αρκαδικού, που θα κρίνει πολλά για την παραμονη στην κατηγορία. Για τη μάχη του καλύτερου πλασαρίσματος στις θέσεις 5 έως 8 ενόψει των πλέι οφ ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας.

  • Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Κηφισιά - Αρης (17.00 ΝS2), Κόροιβος - Κολοσσός Ρόδου (17.00 ΝS2), Καβάλα - Ρέθυμνο (17.00 ΝS2), Λαύριο - Αρκαδικός (17.00 NS1), ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας (17.00 ΝS4). ΚΥΡΙΑΚΗ: ΑΕΚ - Ολυμπιακός (17.00 ΟΤΕ Sports 4). ΔΕΥΤΕΡΑ: Τρίκαλα-Παναθηναϊκός (18.00 ΝS2).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ