Σάββατο 21 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Καλοβλέπει Τσαρτσαρή

Tov αντικαταστάτη του Αντώνη Φώτση ψάχνουν πλέον στον Παναθηναϊκό μετά την οριστική συμμετοχή του Ελληνα παίκτη στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Ο παίκτης που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ζέλικο Ομπράντοβτις είναι ο 23χρονος διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου Κώστας Τσαρτσαρής. Ο Σέρβος τεχνικός εκτιμά το ταλέντο του και το αγωνιστικό προφίλ του Κώστα Τσαρτσαρή και πιστεύει ότι συγκεντρώνει όλα τα προσόντα για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Αντώνης Φώτσης. Ο «Ζοτς» ζήτησε από τη διοίκηση των πρωταθλητών να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής του και οι «πράσινοι» προέβησαν σε μία πρώτη ανεπίσημη επαφή με το Περιστέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που προσφέρει ο Παναθηναϊκός αγγίζει τα 300 εκατομμύρια δραχμές και η πρώτη αντίδραση των «κυανοκιτρίνων» ήταν αρνητική. Πάντως το θέμα δεν έχει τελειώσει, αφού οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή. Εξαλλου, πληροφορίες των τελευταίων ημερών φέρνουν τους αδελφούς Γιανακόπουλους, μετά τις δαπάνες που έκαναν για τις μεταγραφές του Κουτλουάι, του Παπαδόπουλου και την παραμονή του Μποντίρογκα, να μελετάνε τα υπάρχοντα συμβόλαια με σκοπό την αναπροσαρμογή.

  • Αρκετές δυσκολίες απ' ό,τι φαίνεται κρύβουν οι πρώτες μέρες της θητείας του Ντράγκαν Σάκοτα ως τεχνικού της ΑΕΚ. Ετσι πειραγμένοι φέρονται να είναι οι διοικούντες από τις δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού σε εφημερίδα της χώρα του που έδειχνε τη δυσαρέσκειά του για το χαμηλό μπάτζετ των μεταγραφών. Το κλίμα επιφορτίζεται και από την απόφαση της διοίκησης να κρατήσει τον Φώτη Κατσικάρη στο τιμ της ομάδας, παρά το γεγονός ότι ο Σάκοτα είχε ζητήσει την απομάκρυνσή του.
  • Τη Δευτέρα αναμένεται να πάρει και επίσημα το χρίσμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Οι εγγυήσεις που ήθελε δόθηκαν σε συνάντηση τού μάνατζέρ του με τον Βασίλη Οικονομίδη κι έτσι τη Δευτέρα ο «Πίξι» θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με το «Δικέφαλο». Αλλωστε, τόσο η παραμονή του Σιγάλα όσο και αυτή του Λιαδέλη ήταν μέσα στα εκ των ων ουκ άνευ αιτήματα του Ελληνοσλοβένου τεχνικού για την υπογραφή συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ