Τρίτη 12 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κορύφωση των εξελίξεων και αποκαλύψεις

Τρεις μέρες πριν από τη λήξη του τελεσιγράφου από πλευράς FIFA για λύση στο θέμα της επανέναρξης του Κυπέλλου (μέχρι την Παρασκευή 15 Απρίλη), προκειμένου να μην υπάρξουν κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο, πολλά θα εξαρτηθούν από το σημερινό ΔΣ της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Σε αυτό εκτός των υπόλοιπων θεμάτων προγραμματίστηκε και συζήτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, παρουσία μάλιστα του Κώστα Κουτσοκούμνη, εκπροσώπου των FIFA - UEFA στην Αθήνα.

Αν και θεωρείται δύσκολο σήμερα να υπάρξει κάποια θεαματική κίνηση από πλευράς ΕΠΟ προς ικανοποίηση των όσων απαιτεί ο υφυπουργός Αθλητισμού για ανάκληση της απόφασής του σχετικά με τη ματαίωση του Κυπέλλου, ωστόσο αναμένεται να διαφανεί εάν οδεύουμε για μια συμβιβαστική λύση.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Κοντονής μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ κατηγόρησε την ΕΠΟ ότι με τη στάση της επιδιώκει την αποβολή της από τις FIFA - UEFA προκειμένου να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση. Από την άλλη, δήλωσε ανυποχώρητος στο αίτημα για απομάκρυνση από πλευράς ΕΠΟ των διοικητικών παραγόντων του ποδοσφαίρου που εμπλέκονται σε δικαστικές υποθέσεις.

Αποκαλύψεις για συνάντηση κυβέρνησης - επιχειρηματιών του ποδοσφαίρου

Την ίδια στιγμή, αίσθηση αλλά και ερωτήματα προκάλεσε κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», σύμφωνα με το οποίο την προηγούμενη Παρασκευή υπήρξε συνάντηση κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων με τους ισχυρούς άνδρες των ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΑΕΚ, Β. Μαρινάκη και Δ. Μελισσανίδη, αντίστοιχα. Από καμία πλευρά δεν επιβεβαιώθηκε ή διαψεύστηκε το δημοσίευμα, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε «ουδέν σχόλιο» σε ερώτηση (στην εκπομπή της ΕΡΤ) εάν ήταν γνώστης της συνάντησης. Από πλευράς των δύο ΠΑΕ δεν υπήρξε κάτι επίσημο, ενώ την ίδια τακτική ακολούθησαν και οι άλλοι δύο απ' τους λεγόμενους ισχυρούς της Super League, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ