Κυριακή 17 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Βιβλιοπαρουσιάσεις πρόσφατων εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής»

Εκδηλώσεις παρουσίασης πρόσφατων εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» προγραμματίζουν Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Πιο συγκεκριμένα:

Αύριο, Δευτέρα

-- Η ΤΟ Βιομηχανίας, στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος) παρουσιάζει την έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» για τη διημερίδα της ΚΕ του ΚΚΕ με τίτλο: «Η εμφάνιση της εργατικής τάξης, ο ρόλος της στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στον 20'ο αιώνα και η στρατηγική του ΚΚΕ» . Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στην Ηλιούπολη, στις 7.30 μ.μ. στο Αναψυκτήριο του Αλσους «Δημήτρης Κιντής» θα παρουσιαστεί η ίδια έκδοση και θα γίνει συζήτηση με θέμα «Εργατικό κίνημα και ιμπεριαλιστικός πόλεμος». Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση φωτογραφικού υλικού για την περίοδο 1870 - 1936 και θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Την Τετάρτη 20/4

-- Στο Περιστέρι, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Περιστερίου, θα παρουσιαστεί η έκδοση «"Ευρωκομμουνισμός": Θεωρία και στρατηγική υπέρ του κεφαλαίου», με ομιλητή τον Βασίλη Οψιμο, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη, 21/4

-- Η ΚΟΒ Ε' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία της Ε' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά (Καλλέργη 142), διοργανώνει παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» για τη διημερίδα της ΚΕ του ΚΚΕ με τίτλο: «Η εμφάνιση της εργατικής τάξης, ο ρόλος της στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στον 20ό αιώνα και η στρατηγική του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ