Κυριακή 17 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Αύριο, Δευτέρα

Εκδήλωση με θέμα «Οι προτάσεις του ΚΚΕ για την ανατροπή της αντιλαϊκής - αντιαγροτικής πολιτικής των κυβερνήσεων και της ΕΕ - Για μια διαφορετική οργάνωση της παραγωγής και της αγροτικής οικονομίας», οραγώνουν οι ΚΟΒ Φαρκαδόνας Τρικάλων του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ, στη Φαρκαδόνα (καφενείο Νάτσινα). Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη, 20/4

-- Στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αμαρουσίου οι ΚΟ Αμαρουσίου καλούν σε συγκέντρωση με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Αγ. Βασιλείου Ρεθύμνης του ΚΚΕ, διοργανώνει συγκέντρωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - Διεθνής επικαιρότητα και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», στις 8 μ.μ. στο ψητοπωλείο Στρατιδάκη (πλησίον parking δήμου) στο Σπήλι. Ομιλητής θα είναι ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτής Ηρακλείου.

-- Οι ΚΟ Κορυδαλλού του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (δημαρχείο Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη 240), διοργανώνουν συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Καλαμάρας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Γ-Δ Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ., στην Πλατεία Νεράιδας - Παλιά Κοκκινιά (Αργυροκάστρου & Λέρου), διοργανώνει συγκέντρωση με θέμα «Προσφυγικό - διαπραγμάτευση: Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Μπλόκο στην πολιτική ΕΕ - κεφαλαίου, με οργάνωση της πάλης και προετοιμασία για μαζική 48ωρη απεργία!» Θα μιλήσει ο Ιωνας Παπανδρεόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Β΄ Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟ Πειραιά (Καραΐσκου 119 - πλατεία Κοραή, 4ος όροφος), διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ο "Ριζοσπάστης" διαχρονικό όπλο στα χέρια των κομμουνιστών στην πάλη για τα δίκια της εργατικής τάξης και του λαού για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής. Θα υπάρχει έκθεση με αρχειακό υλικό και βιβλιοπωλείο με εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής».

-- Εκδήλωση για την παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για τους ΕΒΕ, διοργανώνει η ΚΟΒ Επαγγελματιών - Βιοτεχνών - Εμπόρων της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο Επιμελητήριο Πιερίας. Θα μιλήσει η Ράνια Καπετανγιώργη, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις με υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ (2024-04-23 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ (2012-11-18 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ (2011-11-02 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ (2007-06-16 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις ΚΟ του ΚΚΕ για την Αυτοδιοίκηση (2002-03-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ