Κυριακή 24 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις ΚΟ του ΚΚΕ για την Αυτοδιοίκηση

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας και η ΚΟΒ Ευπαλίου του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση σήμερα, Κυριακή 24 Μάρτη, στις 10.30 π.μ. στην ταβέρνα του Β. Φούντα, στη Μανάγουλη, με θέμα: «Πλαίσιο θέσεων για τη συσπείρωση όλων των Αγωνιστικών Δυνάμεων για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικητική, με το λαό για το λαό». Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Αγγελόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Αίγινας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση - συζήτηση σήμερα, Κυριακή, 24 Μάρτη, στις 11.00 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο (κτίριο Καποδίστριας) με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Αυτοδιοίκηση και τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αίγινα». Θα μιλήσει η Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Πειραιά.

- Η ΚΟΒ Νέας Αρτάκης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση την Τρίτη 26 Μάρτη, στις 7.00 μ.μ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ. Θα μιλήσει ο Λουκάς Γκούνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

- Η ΚΟΒ Ορχομενού του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει, για τις εκλογές στην Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, την Τετάρτη 27 Μάρτη, στην αίθουσα του Δημαρχείου, στις 7.00 μ.μ. Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Αχτιδική Επιτροπή Μυτιλήνης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Μυτιλήνης», την Τετάρτη 27 Μάρτη στις 7.30μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

- Η ΚΟΒ Πεντέλης του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές», την Τετάρτη 27 Μάρτη στις 6.00 μ.μ στο Κοινοτικό Κατάστημα Νέας Πεντέλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ