Τρίτη 23 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις με υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη 23 Απρίλη

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ 3ου Διαμερίσματος Λάρισας καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στο αμφιθέατρο του 33ου Δημοτικού Σχολείου. Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ υποψήφια ευρωβουλευτής.

- Στις 7 μ.μ. οι φοιτητικές ΟΒ και η ΚΟΒ του Ιονίου Πανεπιστημίου της ΚΝΕ και του ΚΚΕ διοργανώνουν στην αίθουσα 2.45 κτίριο Ιστορικού στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στην Κέρκυρα εκδήλωση με θέμα «Ευρωπαϊκή Ενωση - Πανεπιστήμιο - Ερευνα: Μύθοι και Αλήθειες». Θα μιλήσει ο Γιώργος Κεντρωτής, καθηγητής στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 7 μ.μ. στο Ηράκλειο Κρήτης, στις Αρχάνες, στην αίθουσα της Παλιάς Ηλεκτρικής, με θέμα: «Η αγροτιά στον αγώνα ενάντια στην Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Η ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση με ομιλήτρια την Κατερίνα Γεράκη, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ. στον Αγιο Κήρυκο (αίθουσα εκδηλώσεων παλαιού δημαρχείου). Επίσης, αύριο, Τετάρτη, στις 8.30 μ.μ. στον Χριστό Ραχών (αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου).

Αύριο, Τετάρτη

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Β' Διαμερίσματος Πειραιά καλεί σε σύσκεψη στο Β2 ΚΑΠΗ Πειραιά (Σφακίων και Κιλκίς, προφ. Ηλίας). Θα μιλήσει ο Μάρκος Μπεκρής, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Ιστιαίας στο δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Την Παρασκευή 26 Απρίλη

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ασπρων Χωμάτων - Ρέντη καλεί σε σύσκεψη στην πλατεία Τριών Ιεραρχών. Θα μιλήσει ο Μάρκος Μπεκρής.

- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας καλούν σε σύσκεψη στο «Cafe» καφέ στην πλατεία Μιαούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα μιλήσει ο Νίκος Αγγελίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 7 μ.μ. οι κλαδικές ΚΟΒ Καρδίτσας καλούν σε εκδήλωση με θέμα «Ισχυρό ΚΚΕ για δυνατό εργατικό κίνημα», στην αίθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλίας. Θα μιλήσουν η Πόπη Μπούτα, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, μέλος του ΤΓ Καρδίτσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ