Τρίτη 23 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟΒ Τυρνάβου και Αμπελώνα με θέμα «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ, οι επιπτώσεις της και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τσιούτρας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 3.30 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Σπουδάζουσας Χανίων της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση στην αίθουσα Β1008 του Πολυτεχνείου Κρήτης, με θέμα: «Η επιστήμη προς όφελος των αναγκών των πολλών ή των κερδών των λίγων». Θα μιλήσουν: Σπύρος Αγριμάκης, Γραμματέας της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ. Μπάμπης Λουτσέτης, πολιτικός μηχανικός, μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Κέλλυ Καπετανάκη, πολιτικός μηχανικός, ερευνήτρια στο τμήμα ΑΡΜΗΧ του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Αύριο Τετάρτη

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Παπάγου - Χολαργού καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση, στο μαγαζί «ο Πλάτανος» (πλατεία Δημοκρατίας, Χολαργός). Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ.

Την Πέμπτη 25 Απρίλη

- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Περισσού και Νεάπολης καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Αναστασίας στον Περισσό. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 26 Απρίλη

- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Αμαρουσίου και Χαλανδρίου καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ελεύθεροι χώροι, πράσινο, σχολεία, υποδομές πολιτικής προστασίας για τον λαό και τη νεολαία της Βόρειας Αθήνας vs καζίνο και ξενοδοχεία προς όφελος των επιχειρηματικών συμφερόντων», στην πλατεία ΗΣΑΠ στο Μαρούσι. Θα μιλήσει ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ