Τρίτη 23 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τελευταίο «αντίο» στον σύντροφο Κομνηνό Γρίντζο

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, παρουσία συγγενών, συντρόφων και φίλων κηδεύτηκε χτες, Δευτέρα, στην Παναγία της Θάσου, ο σύντροφος Κομνηνός Γρίντζος, που «έφυγε» πολύ πρόωρα από τη ζωή, την Πέμπτη 18 Απρίλη. Η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ εκφράζει τα πιο βαθιά συλλυπητήρια στα αδέρφια και στους οικείους του.

Γεννημένος στις 28/1/1966 στη Στοκχόλμη, έξι χρόνων έφυγε με την μητέρα του και τα δυο αδέλφια του στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν στην Καβάλα. Σε ηλικία 18 χρόνων επέστρεψε στη Σουηδία, όπου ήταν και ο πατέρας του. Εργάστηκε ως επαγγελματίας οδηγός. Από τα πρώτα χρόνια στη Στοκχόλμη οργανώθηκε στην ΚΝΕ και για αρκετά χρόνια ήταν δραστήριο μέλος στην Κοινότητα Στοκχόλμης και αργότερα στην Επιτροπή Νεολαίας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας.

Το 1994 μετακόμισε στην Ελλάδα και ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον τομέα του τουρισμού. Ηταν μέλος της Ενωσης Επαγγελματιών Θάσου. Ο σύντροφος Κομνηνός στρατεύτηκε με το Κόμμα και το υπηρέτησε από στελεχικές θέσεις. Για πολλά χρόνια ήταν Γραμματέας ΚΟΒ στη βόρεια Θάσο, ενώ υπήρξε εκλεγμένος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο τοπικό συμβούλιο της Παναγίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ