Τρίτη 19 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ακρόαση ηθοποιών

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για τις ανάγκες των έργων «Festen - (Οικογενειακή Γιορτή)» του Τόμας Βίντερμπεργκ και «Οικογένεια Νώε», των Ξένιας Καλογεροπούλου - Θωμά Μοσχόπουλου (Παιδική Σκηνή), καλεί επαγγελματίες ηθοποιούς (γυναίκες και άντρες) σε ανοιχτή ακρόαση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26/4.

Στις ακροάσεις θα παραβρίσκονται οι σκηνοθέτες των έργων Γιάννης Παρασκευόπουλος και Στέλλα Μιχαηλίδου. Οι συμμετέχοντες καλούνται να έχουν προετοιμάσει ένα μονόλογο και έναν κινησιολογικό αυτοσχεδιασμό προερχόμενα από το έργο «Οικογένεια Νώε».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία έως 21/4/16 ηλεκτρονικά στο email production@ntng.gr, με την ένδειξη στο ΘΕΜΑ «ΑΚΡΟΑΣΗ FESTEN & ΝΩΕ».

Οσοι και όσες θα επιλεγούν από τους σκηνοθέτες, βάσει του βιογραφικού τους, το οποίο θα έχει κατατεθεί εντός της προθεσμίας, θα ενημερωθούν σχετικά με την ημερομηνία και ώρα της συμμετοχής τους στην ακρόαση αποκλειστικά μέσω e-mail. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για την ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ