Τρίτη 19 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Του Ερωτα όλα τα Φίλτρα»

Η Αναστασία Εδεν και ο συνθέτης Αρης Βλάχος παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Του Ερωτα όλα τα Φίλτρα», ένα μουσικό θέαμα, αφιερωμένο στον έρωτα, με την υπογραφή του Μάνου Ελευθερίου, για μία και μοναδική παράσταση, σήμερα Τρίτη 19 Απρίλη, στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης».

Η εκτέλεση νέων και παλαιότερων συνθέσεων από την οκταμελή ηλεκτρο-κλασική μπάντα σε πρωτοποριακές ενορχηστρώσεις και εκκεντρικές διασκευές αποτελεί μία νέα μουσική πρόταση, βασισμένη τόσο στην υφολογία της jazz big band και στη συμφωνική προσέγγιση του ήχου, όσο και στη μινιμαλιστική αποδόμηση των τραγουδιών.

Στην παράσταση, που υπογράφει ο Μάνος Ελευθερίου, θα ακουστούν - εκτός των άλλων - για πρώτη φορά τα τραγούδια του ομώνυμου δίσκου, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε συνθέσεις του Αρη Βλάχου και στίχους του καθώς και ένα τραγούδι σε στίχους της αδερφής του ποιητή Αγγελικής Ελευθερίου. Επιμέλεια προγράμματος, ενορχήστρωση, πιάνο Αρης Βλάχος. Επιλογή κειμένων, στίχοι Μάνος Ελευθερίου. Φωτισμοί Κώστας Μπλουγουράς.

Μουσικοί: Γρηγόρης Φλεμετάκης Τύμπανα, Πέτρος Σταμέλος ηλ. Μπάσο, Δημήτρης Σιάμπος κιθάρες, Γιώργος Ταμιωλάκης τσέλο, Σταύρος Παργινός τσέλο, Βαγγέλης Κατσαρέλης τρομπέτα, Γιώργος Ζαρέας τρομπόνι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ