Τρίτη 19 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Η Θεσσαλονίκη το 1-0

Ο ΠΑΟΚ που έκανε σπουδαία ανατροπή στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και ο Αρης που έστω και δυσκολότερα του αναμενομένου νίκησε την Κηφισιά στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων για την α' φάση των πλέι οφ της Basket League έκαναν το πρώτο βήμα (από τα δύο που χρειάζονται) για πρόκριση στα ημιτελικά.

Στην κόντρα δικεφάλων, ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαίας σημασίας νίκη στο... σπίτι της ΑΕΚ με 83-78, έκανε το 1-0 στις νίκες και πλέον έχει την τύχη στα χέρια του, ενόψει της ρεβάνς στην Πυλαία, όπου με νέα επικράτηση σφραγίζει το εισιτήριο για την τετράδα. Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» έφθασαν στην επιτυχία, κάνοντας σπουδαία ανατροπή στο β' ημίχρονο, αφού αρχικά είχε βρεθεί πίσω με 17π (35-18 στο 14') έχοντας ως κορυφαίους του Βασιλειάδη (17π) Χάτσερ (21π). Από την άλλη, η ΑΕΚ που για πολλοστή φορά φέτος (2η μάλιστα κόντρα στον ΠΑΟΚ) ..αυτοκτονεί, ενώ προηγείται αρκετά σε σημαντικό παιχνίδι φωνάζει για αρκετές αποφάσεις των διαιτητών ιδιαίτερα στην τέταρτη περίοδο.

Ο Αρης υπερασπίστηκε την έδρα του και επικράτησε της Κηφισιάς 78-60 με το τελικό σκορ πάντως να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού οι «κιτρινόμαυροι» δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στους αξιόμαχους φιλοξενούμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ